Nem volt időm elköszönni délután!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
(2 hete nem ültem motoron....talán most)
Nem volt időm elköszönni délután!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
(2 hete nem ültem motoron....talán most)
jelenleg nekem olyan érzéseim vannak át kellett volna vinni, csak egy részét akartam zárni, másik részét meg ebben a felrántásban a végén hirtelen ötlet miatt. Nem szoktak jók lenni nálam mikor így kapkodok, de keddig még itt annyi minden történhet nem bírtam már a feszkót.
messze még a kedd reggel... jönnek visszafelé...
nekem csak kis shortom van amit átvittem... lehet nem kellett volna a délutáni shortot megnyitni.na mindegy....
a jövő héten is lehet pénzt keresni,..csak el kell találni az irányt.
úgy tudom jelentős piacok hétfőn mint nyitva kivéve bux, Kanada, és még egy-két kisebb.
bocsi persze ez csak vicc...
semmi sértést nem szántam..
:)))
a lottó számokat érzed meg, és küldd el nekem priviben....
a hosszú hétvégén bármi megtörténhet... labilis most a hangulat.... szívesebben ülök shortban, mint longban... még akkor is ha most formát mutatnak a jenkik....
ne sajnáld... már csak 30k-m van... nem látom azt a kirobbanó erőt a piacban...
ha mégis megy, akkor 23,5 felett kezdek építkezni... tudod 100k-ig lehet...
lefelé az utolsót 20,5k körül zárnám... meglátjuk... legfeljebb nem csinálok semmit...
az 5 db kettes csak vonzó volt számomra, de az 1500-hoz kellett a 21880... nem baj a 70k-n meg volt.... :)
te feszítetted túl, volt 22 222, sajnos így jártál, én komolyan sajnálom.
Ha megy, hol tervezel megint adni?
kevesebb mint 60 pont hiányzott a short zárásomhoz...
nem baj meg lesz az a jövő héten... egy felfelé korri benne van mindig a pakliban...
az a lényeg kedd reggelre legyen 10k alatt a dow...
pitykének, kezdőnek, stb. gratula.. talin iszok mint gödény :)
Tudom, messze még a kedd reggel, de most nem bánom, hogy longban vagyok:)
Én viszek át egy kevés shortot. 350ről meg 200on nyitottam. eddigi pakk harmada. Szép hétvégét, teszek fel elemzéseket, sokat:)
nem...
dax nyitva....
legalábbis úgy tudtam:)