Hello
szüksége is lesz rá :-D
Most jön a futi kozmetika, hogy ne legyen pánik nyitásban 10k alatt esetleg.
Úgy látom nem érzik pofátlannak ma az 500-as KT-t. Helyes, ennyire úgy sem volt pozitív a hangulat az évben KT tekintetében kivéve "azon a napon".
Ne is mond!
Tegnap este sokáig maradtam fent, így ma elaludtam és a pakkot nem tudtam eladni 22450-en! Ahol tegnap szerettem volna megszabadulni és shortot nyitni!
Így átlagolhatok! :(((
Ég a pofám, shortosként longba vagyok beragadva!
azt látom, hogy hatira az otp vevő nyitogatja a fedezeti pozikat..
Miután zártam mindent lehet én is beállok aljvadásznak,állítólag megmozgatja a vérnyomást ilyen esős időben :D
Egyre jobb az átlagod, ha így folytatod, még 16K is lehet :)))
Vagyok!
Vettem én is 21949-en 2 darabot a tegnapi 3 is megvan még :( amit 22462-ön sikerült beszereznem! Most várok!
Stop most már szűkre véve!
ha jól számolok 1kx2k= 20.000 tehát jól
Hidd le több kontival még élvezetesebb és főleg izgalmasabb a játék :-D
kicsivel kevesebb, de meggondolom, nem akarok sokat kockáztatni így is szép nyerő van rajta.
Nem leszek mohó most az tuti. Rá már nem adok inkább zárok
Lezártam a 24 ezres próba short kontim 21950-en. Ha tényleg 20 rongy van rajta, akkor ez jó buli, folytatom.. :-)
a ma nyitott annyi, mint a tegnapi. Magyarán megtartod az egészet?
Nem azt mondtam, de az okos kicsi (bocsi:))) megy a nagyokkal. A többi meg parázik, vagy éppen ellene, mint én 1 évig :)))
Hátha kifogy a nyomógépekből a tenta, oszt nem tudnak még 750 milliárdot nyomni a hétvégén?
hát nem tudom... 3 napos szünetre átvinni akármit, mikor ilyen nagy a vola és ezért a kockázat...
:) Még kísért a bikuci szelleme, ezért még tart a skizofrénia. Talán majd ha elindulunk lefelé a B pontról...
Te pedig olyan nagy vagy hogy megtartod mi ? :-)
22k alatti záró esetén nekem is marad a ma nyitott, egyébként kuka.