Avatarod lejárt...győzött a medve! :))
( a bidve:))
Avatarod lejárt...győzött a medve! :))
( a bidve:))
arra hogy zárod amikor kell (trendcsati alján) és a trendcsatorna tetején újranyitod!
Longolni nem érdemes vsz, mert kevés felfelé a puskapor, ellenben pánik bármikor lehet!!!
azt neked kell eldöntened:)
Jogos
off:
Bírom amikor a hülyékkel megvetetik pl otp-t így 2-300 darabokkal húzva 50 pontot vagy 100-at, majd beállnak és borítják rájuk :-D
Komolyan ezt a sok b****t. Sok a megrögzött longos köszönhetően a tavalyi évnek.
Már elfeledték mi volt előtte. Na de mindegy nem az én dolgom, csak megjegyeztem.
Ez jó hír nekem, mert szeretnék még ráadni SP500-ra...
Visszavettem az összes shortom,nem viszek át semmit a jövő hétre,múltkori után magaménak érzem azt hogy a realizált kereset a valós.
Tegnap nem gondoltam volna hogy még egyszer 22e nél tudok shortot zárni :D
2nap szünet úgy hogy amcsiban lesz kereskedés,nos kíváncsi leszek kedd reggeli nyitásra,benne van hogy pánik és szakad 2napon keresztül és az is hogy lesz vmi piacmentés a nyomdával,mert így nem tudnak a nagyok kifutni a szűk ajtón.
az mindig van, csak nem biztos, hogy érdemes azokra játszani..
Tegnap este megegyeztünk Herceggel, hogy épp az A pont felé tartunk.
(Bár Egon szerint már megvolt két hete pénteken az A, majd köv. héten a B-t is lezavartuk.)
Mai nap is olyan mint a többi, lefelé nem felfelé követjük a futikat.
Sztem amcsi nyitásik kicsit felhúzzák őket, majd utána beverés jön, már csak az a kérdés, hogy nálunk 5 vagy 600-as Kt mellett történik e meg mindez.
Sajna csak Otit adják,többi mutyi,többi csak záró felkötésre alkalmas...
Kiszállást tervezek mára, a múltkori pofon elég volt... Meghagyok vagy 10-20 kontit, hogy legyen egy kis izgalom a hétvégére.
Az a tervem, hogy megvárom az amerikai nyitást, mert ha elesett a 10.000-es DOW, akkor fél négykor még erős esést sejtek. Vagyis inkább bízom benne.
Na de honnan várható a következő felfele hullám?
Lemegyünk még 21500-ig?
Csak én látom, hogy itthon az otin kívül semmi sem akar esni?
Mtel szinte 0, ricsi szinte 0
nincs itt nagy pánik, de jó lenne tudni hol lehet az alja mert a felfelé kört ki akarom használni újranyitásra és nem bővítésre!!
Azt hittem csak alászúrtunk 22e nél de itt vmit nagyon stikliskednek....
Ricsi én delegálnálak hambiba,még ker.időben odaérnél :D
Ha én most usákiában élnék, és lenne papírom, remegve várnám a nyitást, és mindent eladnék...
sztm nem maradtál le semmiről. Következő felfele hullám a lényeges meddig jön. Én csak utána merek nagyobb pozit nyitni. Inkább most óvatos vagyok, ellenben az megtörténik lemondom a realt :))