Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#253808 kelvin Előzmény: #253800

arra hogy zárod amikor kell (trendcsati alján) és a trendcsatorna tetején újranyitod!

Longolni nem érdemes vsz, mert kevés felfelé a puskapor, ellenben pánik bármikor lehet!!!

Re: g

#253803 kelvin Előzmény: #253796

Jogos

off:

Bírom amikor a hülyékkel megvetetik pl otp-t így 2-300 darabokkal húzva 50 pontot vagy 100-at, majd beállnak és borítják rájuk :-D

Komolyan ezt a sok b****t. Sok a megrögzött longos köszönhetően a tavalyi évnek.

Már elfeledték mi volt előtte. Na de mindegy nem az én dolgom, csak megjegyeztem.

#253796 Waszeitung Előzmény: #253788

Visszavettem az összes shortom,nem viszek át semmit a jövő hétre,múltkori után magaménak érzem azt hogy a realizált kereset a valós.

Tegnap nem gondoltam volna hogy még egyszer 22e nél tudok shortot zárni :D

2nap szünet úgy hogy amcsiban lesz kereskedés,nos kíváncsi leszek kedd reggeli nyitásra,benne van hogy pánik és szakad 2napon keresztül és az is hogy lesz vmi piacmentés a nyomdával,mert így nem tudnak a nagyok kifutni a szűk ajtón.

Akkor most azért rákérde…

#253794 Alex74

Akkor most azért rákérdezek, Egon mit ír?

#253792 Robag Előzmény: #253787

Tegnap este megegyeztünk Herceggel, hogy épp az A pont felé tartunk.

(Bár Egon szerint már megvolt két hete pénteken az A, majd köv. héten a B-t is lezavartuk.)

#253788 kelvin Előzmény: #253780

Mai nap is olyan mint a többi, lefelé nem felfelé követjük a futikat.

Sztem amcsi nyitásik kicsit felhúzzák őket, majd utána beverés jön, már csak az a kérdés, hogy nálunk 5 vagy 600-as Kt mellett történik e meg mindez.

#253779 Kezdő Előzmény: #253768

Kiszállást tervezek mára, a múltkori pofon elég volt... Meghagyok vagy 10-20 kontit, hogy legyen egy kis izgalom a hétvégére.

Az a tervem, hogy megvárom az amerikai nyitást, mert ha elesett a 10.000-es DOW, akkor fél négykor még erős esést sejtek. Vagyis inkább bízom benne.

#253778 Robag Előzmény: #253768

Na de honnan várható a következő felfele hullám?

Lemegyünk még 21500-ig?

#253776 kelvin Előzmény: #253773

Csak én látom, hogy itthon az otin kívül semmi sem akar esni?

Mtel szinte 0, ricsi szinte 0

nincs itt nagy pánik, de jó lenne tudni hol lehet az alja mert a felfelé kört ki akarom használni újranyitásra és nem bővítésre!!

g

#253773 Waszeitung

Azt hittem csak alászúrtunk 22e nél de itt vmit nagyon stikliskednek....

Ricsi én delegálnálak hambiba,még ker.időben odaérnél :D

Ha én most usákiában éln…

#253770 Ricsi

Ha én most usákiában élnék, és lenne papírom, remegve várnám a nyitást, és mindent eladnék...

#253768 Kissherceg Előzmény: #253752

sztm nem maradtál le semmiről. Következő felfele hullám a lényeges meddig jön. Én csak utána merek nagyobb pozit nyitni. Inkább most óvatos vagyok, ellenben az megtörténik lemondom a realt :))