Hát hamar-gyorsan igazad lett...
Ez is egy eső csatorna volt, azaz mivel ezt letörni látszik, tovább gyorsul az esés...?
Hát hamar-gyorsan igazad lett...
Ez is egy eső csatorna volt, azaz mivel ezt letörni látszik, tovább gyorsul az esés...?
legyen 1000 utána félezer is jó lesz:D
Rg nagyon baxa a csőrömet hogy nem tudják emberesen megcsapkodni,kt nak is félezernek kell lennie...
akkor sietek, mert itt szvétyit szonce... :)
ez igen hamar eldől a rajzod szerint, de szvsz letörik a csatiból...
10k alatti dow-nál nem szedik vissza... de meglássuk..:)))
Én akartam, de már nem vitték el....
Szia Csokigyáros!
Ez csak egy lehetséges verzió, de OTP totyikba tettem egy rajzot 12:58-kor.
Ha OTI-t esetlegesen tényleg felhúznák (amihez kell USA is). Akkor evvel jönne a hati is.
ott várom én is a shortok újranyitásával.
sőt, én 23k-n
szerintem meg nem... mert nem tudják....
mondjuk az a 30k short nem egy nagy tétel, ami nekem megmarad, ha a 10k-s tételemet nem ütik meg.... ennyi kockázat belefér... :)
no megyek gurulni.... :))))
a bennlévő megbízásomat megütik, utána mehet fel... 24k körül kap megint egy pakkot tőlem...
Nincs TA alapja. Az alapján full shortban ülnék. Most van 3 napjuk, hogy megmentsék a világot, elkezdhetik már ma is akár. Inkább csak megérzés, nincs külső befolyásoló tényező.
A múltkori ezer pontos nyitó óta nem szívesen viszek semmit magammal, nem normális a piac.
kevés shortot hagytam, de nem is baj, úgyis megint megmentik a világot... 1évnél tovább emelkedtünk, túl gyors mostanában ez az esés...le fog lassulni...meg a 200-as MA-kat is vissza kéne tesztelni
mire fel?
ez a kemény magyar piac hogy tartja magát.... hihetetlen számomra... ha egy ezressel lejjebb lennénk még az is hízelgő lenne....
én is azt látom, de ma sem nyúltam bele, pedig délutánra megrántást várok