nézzél rá egy 70éves usa chartra és elmélkedj mennyi a tér lefelé:) vagy a 20éves buxra...:)
nézzél rá egy 70éves usa chartra és elmélkedj mennyi a tér lefelé:) vagy a 20éves buxra...:)
az a jó ebben a tőzsdében, hogy a meccsnek soha nincs vége. :D
annyit azért nem várnék, de ha ránézek egy 3 éves bux chartra látok teret lefelé.
engem nem az idei, hanem a végső érdekel. 17knál nyitsz shortot még akkor is lesz 10.000pont lefele:)) nyugis évek lesznek:D
azért az érdekes elliot, hogy egyik nap A pont másiknap B...:)) Most lesz meg az A ebben a körben, júliusban a B, utána kampó. Kiváncsi vagyok ki meddig shortol majd, hol lesz long keresés:)
idei mélypontot megnézzük kolléga? Odáig elnézhetne igazán, de lesz benne azért csavar pár db addig. :D
Jah,én is....több mint egy éve :D
Akkor még lehet meglepi az A pont magasságát (akarom mondani, mélységét) illetően.
madár vagy..régóta shortolok..:) csak TA az TA:))
OK, nem elütés, de ha ezt mondom, mindenki tudja mire gondolok. Szerintem ez már ilyen ráragadt név lesz, mint a phyl-nél a nyúl rally. :)
Lemaradt a felső nyitásokról, és most reménykedik:))
Bezzeg Bud és Csokibá:))
Te még vársz felfelét?Rád sem ismerek :D
sztm A pont van folyamatban...
Pedig első nekifutásra sztem lesz rá kísérlet,tegnap és előtte is felhúzás volt a kezdet....
Az eddigi minimumon nyitunk, erős támaszokon, csak nehogy az ilyenkor érvénybelépő forgatókönyv lépjen érvénybe és megvesznek mindent!!
Ha visszanézitek mikor gap down volt és a nyitás pont támaszon történt az a nap erős longba csapott át!
Kösz.
Még azt kéne eldönteni, hogy hol állunk a tavaly március óta tartó nagy Elliottban.
Egon szerint már a B ponttól megyünk lefelé a C pontig.
Ahogy a kinti indexeket nézegettem, nekem úgy tűnik, mintha csak az A pont felé haladnánk még.
Bár akár tekinthetnénk A-nak az elütéses pánik mélypontját is esetleg...
Ilyen usákiára holnap megkukkanthatjuk 22e hatit,reggel futilövésre kíváncsi leszek :D