Dow Future átlépte a 10000-et. Lássuk, alatta marad-e.
kiveszem az ajánlatomat 22222 ről azthiszem...had menjen lefelé ha akar...olyan sokat nem bukhatunk most ezzel-
shortot kell futtatni és kész.
júni közepe-vége között érdemes pozit zárni, júlisu vétel vagy kivárás. augusztustól short ismét. Elvileg ez az ütem...
nekem elég a lefelé irány is, csak ezek a hirtelen 2300 pontos felrántások kerüljenek. :D
Egyetertek. Van hely lefele, boven van. Most akkor kell ebernek kell lenni, ha az ember mindket iranyt akarja jatszani.
azt mondom még el sem kezdtünk esni .
bux januári nyitó 21400-500 körül volt emlékem szerint. Kína már egy jóideje megpurcant, Usa is már idei teljesítmény szerint mínuszban, nehogy bux ne tegye ezt meg, persze nem biztos éppen holnap, de nem látom mitől indulna be egy masszív bika ezekről a szintekről újra, ahhoz még keveset estünk szerintem.
Ha sokan kovetik a majusban adni es szeptemberig napozni elvet, akkor meg van 6 esos nap. :)
Es meg vmi: Amig alacsonyabb tetok es melyebb aljak vannak, addig az altalad leirtak egy eso piacot tokeletesen jellemeznek...
én eddig nem nagyon kereskedtem a BUX 1012-n...
hogy éted, hogy a határidős zárás bekavarhat?
köszi a válszt
:-)
azért örökké nem fog esni....májusban dow 10 napot esett, 1 napot stagnált, 3-at emelkedett...gyakorlatilag végig esett...ez sem fog örökké tartani, pláne mert túl heves az esés szvsz.
Hát,reggel 22100-nél menne vissza a leszorító alá..:)) bár a hatizárás bekavarhat holnap.....
hát nem vették meg...
Remelem, felpattanasra szamitva vettek meg a veget es ehelyett lesz reggelre a -3%-ra egy 0.5-1% minusz futures-on. :)
nemsokára zárás és már 1150 alatt van...
van remény :)
10150 alatt kellene kint zárni, hogy realitása legyen a 22k alatti tartománynak...
szerintem sajna nem hagyják.. inkább majd lecsorgunk....
tényleg? csak fiatalodom.. .:)
Jó éjt..