asszony hazaért! Shortból kimaradtam, így most ismét longgal tudok csak próbálkozni :)
22462-őn tudtam csak hozzájutni!
Izgulok iatta, mert a levegőben fordúlt és nem találok semmit amit vissza tesztelhetne :)))
SnP figyelem 1100-at és a DAX 6000-et
asszony hazaért! Shortból kimaradtam, így most ismét longgal tudok csak próbálkozni :)
22462-őn tudtam csak hozzájutni!
Izgulok iatta, mert a levegőben fordúlt és nem találok semmit amit vissza tesztelhetne :)))
SnP figyelem 1100-at és a DAX 6000-et
Innen tényleg nem kéne visszahúzni, inkább az 1100-as SNP viszzaállása lehet kérdéses...
22.351 -en le is zárom..ez már csak aprópénz lesz...elég mára. ennyi
ilyenkor szoktam régen besokallni..ami az egész eddig nyereséget elviszi..és még minuszba is átcsap :D
Otp-ben 5750-5770 a céláram,tehát még eshet a hati a héten....Mol cél.16200
Nem beszélve arról,hogy tegnap nem volt nagyobb esés,ma egy 800 pont körüli esés után,holnap lehetne kis likvidálás.....
tegnap én is ezt mondtam, majd napi minimumon adtam, de mára jó lett
egy picit ráadtam még...de ezt le fogom zárni ma mindenképpen..holnap megint Ausztriában leszek délelőtt.
Hétvégén azt írtam,hogy 1500 pont elmozdulás meglesz....
Azóta 1500 pont lecsorgás megvolt,de még csak ma indult trend(60 percesen),tehát a java még hátra lehet,ha folytatódnanak az eladások.....
Az alsó csatorna csak egy lehetőség, ha fokozódnak az eladások,maradhat ettől még ma 22500 fölött is......
teljesült :-))
Hibaz...ha kinyit USA és irányt fog...újból rákapcsolok :)
Hibaz ezzel arra utalsz hogy 22500 hati alatt még egy sávval lejjebb csúszunk?
Szval ha maradni akarunk akkor mentés kell hogy legyen....
Pedig most kellene ütni a vasat...(mármint ha tényleg forró.:)))
átraktam 353 -ra...orcátlanság lett volna ilyen sokat keresni egy nap alatt :DD elég nekem ennyi most.
http://kepfeltoltes.hu/view/100520/BUX101210_0520_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
22400-22500 alatt, feltéve.....
No ezért tartottak bennünket,egyszer megindulunk a lejtőn esünk vagy ezer pontot.....