Ha már szóba jött, én nem csípem a komcsikat, de a szóvivőjüket (vmi Bernadett) elkapnám.. :-)
Ha már szóba jött, én nem csípem a komcsikat, de a szóvivőjüket (vmi Bernadett) elkapnám.. :-)
Milyen jól tudsz másokat kritizálni ! Tán kritikus vagy ? Úgy látszik másokban nagyon könnyen megtalálod a hibát, de magadban nem . Talán Te olyan tökéletes vagy ?
Kicsit eltért a tárgytól és már kezdett nagyon nedves lenni ügy elkapta a hév :)
Itt nem igazán látszik én ezt tegnap élőben néztem, ennek a Dórának milyen elálló fülei vannak! Miki egér Kis Miska hozzá képest!!!!
Aranyos lány de a szoknyát nem kéne a melle alá felhúzni, nem egy magas kislány de így a tv-n keresztül egy kis gnómnak néz ki!
Kíváncsi leszek, hogy ma a módosító indítványokkal mit kezdenek/ pl: a határon túli szavazatjog megadásával/
kilóg itt a lóláb,nem kicsit......de tudja azt mindenki,még ha ki sem mondja....
semmi meglepő....az lenne meglepő,ha nem kapcsolta volna ki,kötelező volt neki,úgy érezte...
Kikapcsolta Dúró Dóra mikrofonját az izraeli kitűzők hallatán az ülés vezetője
Jaj, ezt inkább mégse kellene terjeszteni...
Szerencsére születtek ennél jóval komolyabb és értelmesebb írások is a 90 évvel ezelőtti tragédiáról... Remélem az emléknap elfogadása csak az első lépése lesz a múlttal való szembenézésnek...
Én is ettem ott, (bocs, 2x ettem itthon :) )igaz elfelejtették az enyémet hozzászámolni a számlához, mivel az italoshoz én nem mentem oda hanem egyből az asztalhoz. Így nem volt rossz az ár/érték arány, de az 1200ft már a kinti árszintet nyaldossa, amiért kint tényleg min dupla adag jár . :)
Az isztambuliról sajna nincsenek tapasztalataim.
Kedvenc külföldi kajám! Itthon a Szerájban kapom a legjobbat a Vígszínházzal szemben, de az sem közelíti meg az isztambuli, vagy a londoni török kebabot.
Így kell pártra szabni a választási rendszert.
http://index.hu/belfold/2010/05/20/onerdekunek_tartjak_a_fidesz_onkormanyzati_javaslatat/
"A Jobbik azt kifogásolta, hogy a Fidesz javaslata megnehezítené az ajánlási folyamatokat, négyszeresre emelné az ajánlási küszöböt, ezzel nehéz helyzetbe hozná a kisebb pártokat. Márpedig a jelenlegi támogatási arányok mellett a Fidesz mellett legfeljebb csak középpártokról lehet beszélni."
akarom mondani fa - szénen.
No, akkor rövidesen csökkenni fog az utcákon céltalanul sétáló kisebbségi csoportok létszáma.
Nahát, mégegy kebabbarát.
Hát többször ettem én is ebédre ilyet, a nagy adaghoz képest a nálunk kapható 5-6 forgács hús tényleg nevetséges. Itthon 1x vettem.
Másik nagy kedvencem a köfte kebab. Rendesen előtted sütik meg ****énen, néha nagy kísértés volt elsétálni a kebabos előtt. Hagyományosan pitával (és nem ban) vagy török lepénykenyérbe csavarva... Nyamm :)
Nem csak Vona viselt Gárda-mellényt az Országgyűlés alakuló ülésén
Alább olvasható a Jobbik Jogsegélyszolgálat vezetőjének írása.
Hetekig tartó hisztéria előzte meg az Országgyűlés alakuló ülését, ugyanis Vona Gábor bejelentette, hogy a Magyar Gárda mellényében fog bevonulni a Parlamentbe. A média által megszólaltatott, magukat jogászoknak nevező megmondóemberek bizonygatták, hogy az ominózus ruhadarab viselése szabálysértés, és ha abban jelenik meg valaki, azt el fogják vezetni rendőrök (kormányőrök vagy akárkik). Ezen okfejtés természetesen téves, hiszen az a szabálysértési tényállás, melyet még Draskovics és bandája talált ki a gárdisták ellehetetlenítésére, nem vonatkozik az adott helyzetre, ráadásul a teljes formaruha viselését rendeli büntetni.
Nekem, mint a Jobbik Jogsegélyszolgálat vezetőjének, nem volt más választásom - miután az ezzel kapcsolatos közleményemet csak a nemzeti hírportálok hozták le - minthogy a puding próbájaként magam is felöltsem az oroszlános mellényt, és abban mutatkozzam az Országgyűlés alakuló ülésen. Csodák csodájára senki sem szólt rám, és a Szent Korona mellett állva is tudtunk fényképeket készíteni. Nagyszerű érzés volt elsőként állni a Magyar Gárda mellényében a koronázási ékszerek mellett a Kupolateremben. Hiszem, hogy egyszer majd a gárdistáknak is megadatik, ami nekem, és az igazi koronánál is megerősíthetik a haza szolgálatára tett esküjüket, mert, ahogy a költő mondja: "Az nem lehet, hogy ész erő és oly szent akarat hiába sorvadozzanak egy átoksúly alatt."
Tehát várom Bajnai feljelentését, de egyben figyelmeztetem: az oroszlános mellény oly erőt kölcsönöz viselőjének, hogy azt nem fogja veszett kutyák marása.
Hát adjon az Isten szebb jövőt!
Hunyadi Gábor
a Jobbik Jogsegélyszolgálat vezetője
Izé.. árnyalnám a képet. Nagy adag döner kebab: Ł3.7. No most a nagy adag azt jelenti, hogy kb 3-szor (nem túlzás) nagyobb, mint az itthoni. Én konkrétan két napi ebédre ettem meg egyet. Úgy néz ki a dolog, h először a jókora pitát színültig rakják hússal, majd ennek a hegyébe nyomatják a zöldséget. Két kézzel is alig fogod át, én tányérban szoktam megenni. Ja, s mivel törökök csinálják birkából, ahogy kell, ezért finom is, itthon olyat nem kapsz.
Módosították az alkotmányt
http://www.privatbankar.hu/frisshir/hircentrum/modositottak_az_alkotmanyt_87339
Az Országgyűlés 306 igen és 16 nem szavazattal, 35 tartózkodás mellett elfogadta az alkotmány módosításáról szóló törvényjavaslatot csütörtökön.
A fideszes Navracsics Tibor és Répássy Róbert, valamint a KDNP-s Rétvári Bence által kezdeményezett alkotmánymódosítás a parlament létszámát legfeljebb kétszáz főben határozza meg és rögzíti, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek képviseletére további, legfeljebb tizenhárom országgyűlési képviselő választható. Utóbbi kapcsán az indítványozók rögzítették, hogy egy 1992 óta húzódó alkotmányos mulasztást kívántak pótolni. Kitértek arra, hogy a választási törvény módosításának kell rendelkeznie a kisebbségi képviselők választására vonatkozó speciális szabályokról. Az alkotmány a módosítás nyomán nevesíti a miniszterelnök-helyettes intézményét.
A hét kérdése:
A Fidesz az iskolába járáshoz kötné a családi pótlékot. Önnek mi a véleménye?
Az alaptörvénybe bekerült az a rendelkezés is, hogy ha a kormányfő megbízatása halála, választójogának elveszítése, vagy összeférhetetlenségének megállapítása miatt szűnik meg, az új miniszterelnök megválasztásáig a miniszterelnök hatáskörét a miniszterelnök-helyettes gyakorolja, több miniszterelnök-helyettes esetén pedig közülük az első helyen kijelölt.
A módosítás értelmében a minisztériumok és a kormány alá rendelt szervek alkalmazottainak jogállását, díjazását, továbbá felelősségre vonásuk módját a jövőben külön törvény szabályozza.
A képviselők az alkotmány módosításáról szóló indítványról kétszer is zárószavaztak. Miután a javaslatot gépi szavazással elfogadta a Ház, a házelnök újra szavaztatott róla, jelezve, hogy a Fidesz név szerinti voksolást kért. Mint később, a házbizottság ezzel foglalkozó ülése után a plénum előtt Schmitt Pál bejelentette, a tévedést forgatókönyvi hiba okozta, a gépi szavazás - akkor rögtön ki is hirdetett eredménye - az érvényes.
A törvényjavaslatot a Fidesz-KDNP-s és a jobbikos képviselők támogatták, az MSZP-sek többségükben tartózkodtak, az LMP-frakció tagjai - egyikük kivételével - nemmel szavaztak. A házelnök a törvény sürgős kihirdetését kéri majd a köztársasági elnöktől.
Igen így értettem:))