Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#256504 Amatoregy Előzmény: #256481

Ha nézel egy kereskedesi rendszerben árat az vagy a vételit, vagy az eladásit irja.

Ha stoppot állítasz, akkor az általában az egyik árral dolgozik. A spreaddal kalkulálni kell, különben az lesz a veszteséged...

#256481 surrano Előzmény: #256475

folyamatosan valtozik, de kb 3 pont kornyeken van. viszont nem ertem egeszen ezt a spread dolgot. ezt nem ugy kell elkepzelni mint egy tozsdei konyv legjobb veteli (bid) es legjobb eladasi (ask) arfolyamat?

azaz ha a stop mondjuk 770-en van, a bid 764 az ask pedig 767, majd tortenik egy kotes 767-en (azaz valaki vesz az eladoi oldalrol) attol meg van jobb eladasi ar 770-el, tehat a stopnak nem kene aktivalodnia. vagy a spread nem pusztan a bid es az ask kozotti tavolsag?

#256475 Netmaster Előzmény: #256446

Amennyire tudom, ilyenkor ha eléri a stop - spread értéket (másik irányban stop + spread), akkor zár. Nem 3 pont környéke a spread?

kis segitseget szeretnek…

#256446 surrano

kis segitseget szeretnek kerni. saxotraderes demoszamlaval tolom dax cfd-vel, bar ha jol sejtem akkor a kerdesem platform- es instrumentumfuggetlen.

szoval a gond a kovetkezo: eladtam daxot 5770-en, majd amikor mar 60 alatt jart, rahuztam egy stop ordert 5770-re. par perc mulva a stop zart 5770,8-on annak ellenere hogy a chart szerint nem volt kotes 5767,65 folott.

mi tortent?

ducascopy

#254147 ikszf

néztétek dukascopy számlakonstrukcióit?

Már lehet náluk 1000$-al számlát nyitni és lehet 0,01 (standard) lotra (1.000 egységre) kötni. A commission 1 millió egységre 48$, de arányosan vonják a példák alapján, és így 0,01 lotnál ez 0,048$. Ami ha jól számolom, eurusd-ben 0,5 pip többletköltséget jelent lotmérettől függetlenül. Ennyit díjat bőven el lehet viselni, nem?

Eurusd spread 1 pip náluk, így akkor commission-el együtt 1,5 pip.

Valamit rosszul értettem?

*dukascopy (a címben)

islamic / swap free

#252946 ikszf

Próbálta már valaki az islamic / swap free számlákat?

Mi a hátulütője annak, hogy nincs rollover, és semmi egyéb napon túli tartási költség, kamat?

Mi az apróbetűs rész? :)

És az a gyakorlatban hogy néz ki, ha egy brókercég nem engedi a skalpolást?

Kiraknak egy idő után, ha skalpolsz, vagy alapból nem is engedik x időn belül zárni a pozit?

#252757 ikszf Előzmény: #252449

3x ennyi mt4 bróker van, ráadásul fxpro dealing desk bróker nem? (sok helyen szidják)

Vannak stp brókerek, akik kiközvetítik a piacra a tradedet és nem számolnak fel commissiont. Akkor már szerintem inkább ők.

#252468 archenius Előzmény: #252457

Azért az FxPro ott van az élen, csak ECN brókerek előzik meg, akik még külön comissiont is számolnak a kötésekre. :)

Erste-ben aki hatizik, a…

#251514 Pityke35

Erste-ben aki hatizik, az el nem számolt nettó eredmény ablak mindenkinek üres?

Nekem kb 2 hete nem mutat semmit (0-t sem). Jó volt hogy volt, mert jövök-megyek napközben és csak rá kellett pillantanom a napi történésekre.

Re: cfd áreltérések

#251165 ikszf Előzmény: #250899

Sajnos ez az elmélet se jött be. Ugyanis dji máj.6-án lejjebb szúrt, mint az index cfd.

Úgyhogy az nem lehet magyarázat az eltérésre, hogy cfd-vel tovább kereskedtek időben, mint az index-el.

#251161 Robag Előzmény: #251064

:) "Több pénzt lehet veszteni!"

Én egyre kevesebb pénzt veszítek...

... ahogy szép lassan fogy a tőke. :)

Meghosszabbítottuk a tőz…

#251064 wizes

Meghosszabbítottuk a tőzsde nyitva tartását! - Kereskedés hazai papírokkal este 10 óráig a (06 1) 23 55 111-es telefonszámon.

Olvassa el az Erste Marketről megjelent Sajtóközleményt!

Záráskor nyit az Erste Market - interjú Ráner Géza ügyvezető igazgatóval

A Budapesti Értéktőzsde hivatalos kereskedési ideje után, délután 16:45 és este 22 óra között is adhat megbízásokat az összes hazai részvényre és certifikátra.

Ez azt jelenti, hogy az Erste Befektetési Zrt.-nél lehetősége nyílik a tőzsdén kívüli, ún. OTC piacon való kereskedésre is.

Információ és megbízások fogadása: (06 1) 23 55 111

Legjobb árszintek publikációja

OTC kötések listája

A kereskedés részletei és az ajánlatok típusai:

Kereskedési idő a certifikátokra adott napon 16:45-től 17:30-ig tart. Az árjegyzést az Erste Brókerek bonyolítják.

Kereskedési idő a részvényekre adott napon 16:45-től 22:00-ig tart. 22:00-kor minden nyitott ajánlat törlésre kerül.

Kizárólag limitáras, adott szakaszra (aznapra) szóló rész ajánlatok kerülhetnek rögzítésre.

Erste Marketra szóló megbízást központi üzletkötőhöz tartozó, illetve NetBroker hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinktől veszünk fel telefonon.

A megadott vételi/eladási árat a piaci viszonyok alapján szükséges meghatározni többek között az adott napi tőzsdei forgalom, valamint a hasonló üzletági instrumentumok forgalmának, kötési árainak függvényében.

A megbízások elszámolása - eltérő megállapodás hiányában - a T+4 napon történik meg.

Adózás a tőzsdei ügyletekkel azonos, 20%-os adókulccsal történik.

Az elszámolásra nem irányadóak a tőzsdén teljesült ügyletekre vonatkozó KELER Zrt. által meghatározott garantált elszámolási szabályok.

Day-trade short ügyletet is lehet kezdeményezni, azonban – a nyitó ügylet teljesülése esetén - a záró ügyletet a következő kereskedési napon (T+1 napon) legkésőbb 16 óráig kell megkötni a tőzsdén.

Tudjon meg többet az Erste Market működéséről és a kereskedés részleteiről, hívja az Erste Brókereket a (06 1) 23 55 111-es telefonszámon!

http://www.erstebroker.hu/hu/erste_market.html

Hölgyeim Uraim!

Több pénzt lehet veszteni!

Hajrá!

-Nem látom mikortól él, átböngicsélem fidelmesebben-

Csókoltatom az Erstét, m…

#250911 zeeh_

Csókoltatom az Erstét, még mindig rosszul mutatja a PF Pro az RFV-t...

PF Pro szerint 117 millió a forgalom a papírban ma, miközben valójában már majdnem 658 millió...

Darabszám PF Pro szerint 19361 db, valójában 119461 db.

cfd áreltérések

#250899 ikszf

Igaz nem itt volt róla szó, de leesett, hogy az index cfd és az index hivatalos le és felszúrás min/max értékei között azért is lehet eltérés, mert cfd-kel afterhours is kereskednek (és korábban is indul a kereskedés), az index hivatalos értékeit pedig csak nyitástól zárásig nézik (??)

pl DAX máj. 6 leszúrás cfd minimum értéke 5.545 (és szinte minden brókercégnél, platformtól függetlenül ennyit láttam), miközben az index minimuma aznap 5.655

Ez eddig rendben is lenne.

Questornál lehet kereskedni mindkettővel (index és index cfd is)

index: http://kepfeltoltes.hu/100518/dax_index_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

cfd: http://kepfeltoltes.hu/100518/dax_cfd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mitől van, hogy az index-ben 15 óránál indul a szakadás, a cfd-nél csak 19 óránál?

Oké, biztos az időeltolódás miatt is lehet, mert index 15:40-nél éri el mélypontot, a cfd 19:40-nél. De a szakadás mélypontja utáni gyertyák még csak nem is hasonlítanak egymásra.

Van tippetek, hogy miért?