Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#252476 Hathor Előzmény: #252463

MOl OTP gyors sem rossz, meg a többi sem, kezdenénk talpra álllni, legalábbis a kis országunk. Nem mondom, hogy nagyon jó a helyzet most, de arra törekszünk, hogy jobb legyen. A cégek is jobb eredményt közölnek, és ez már lehetne pozitív hír, de globálisan megint adni kell a piacot, amikor elindulnánk fel. Szerintem egy nagy oldalazást kellene bevinni a piacba, piactartással, arra lecsendesítik a spekiket, és lassan nővekedhet minden.

#252463 Zabás Előzmény: #252459

Elhiszed, hogy akik ezt az egészt irányítanak nagy ívben sz@rnak, hogy mit mond és ír a média!!!

#252462 Zabás Előzmény: #252459

rá van ragadva az eső csatorna aljára, lonjaimnak azt használom stopnak és törés esetén short nyitásnak!

SnPt miután 1100-ról visszafordult 1140-ig elvárom! Hatit továbbra is 23500 környékére várom első körben!

#252461 rbbj11 Előzmény: #252459

zártam minden shortot, ugy látszik, rövid korrekció jön. 400-600 közt várom ma ujranyitással

#252459 Hathor Előzmény: #252452

Igen láttam, nyitóra, záróra benézek, visszaolvasok.

Bátor.. én mondjuk longon nem gondolkodom, a nagy shortot meg nem látom valahogy. Vagy nagyon szépen csorgatják le, hogy ne lehessen ráadni.

1000alatti sp, 10K alatti dow, 23K alatti tartós érték jobban segítene gondolom az esésben.

és nem a tőzsde esése arányos, hanem a globális short hangulat. A hírekben csak azt hallod, ma 10%ot esett a tőzsde, ma 5%ot, menekülnek a befektetők.. a forint elindul 310es szintekre.. emberek kapják ki a pénzeket a bankból, a pénzintézetekbe így sem áramlik a dohány.. a valuták gyengülnek.. szóval globál.. kinek jó ez? csak a shortosnak.. másnak nem..

#252452 Zabás Előzmény: #252447

Azért mert esik a tőzsde az még nem egyenes arányos az államok bedőlésévél!

Amúgy én tegnap meg ma is longban vagyok és voltam!

#252447 Hathor Előzmény: #252436

Szerintem meg el kell hitetni a világgal, hogy minden rendben van. akkor is ha nincs.

Kinek célja, hogy bedőljenek az államok? Nekem biztos nem. A speki előtt csak az lebeg, hogy nyerjen mindenképpen, ezért képes a mélybe taszítani az árfolyamot, de a világ nem biztos, hogy már akarja. Ennek ellenére chartilag 19.800as támasz benne van, mint többszörös támasz és nekem mint elliott C pont, valamint egy nagyobb fej-váll nyakvonala, de nem tudok erre az ide oda rakásra ráadni.

#252437 Alex74 Előzmény: #252424

:o)))

Igen, ez a mostani helyzet valahogy más, mint ami eddig volt.

Amúgy mindig beállítasz a helyes irányba, jobb vagy, mint egy pszichológus :o)

#252436 Zabás Előzmény: #252422

Szerintem ezzel a sok virtuálisan nyomtatott pénzzel egyre mélyebbre ássa magát a világ a sz@rban, nem hogy kijönne belőle inkább még bele is hempereg!

azt nem értitek.. hatalm…

#252432 Ibiza

azt nem értitek.. hatalmas vituális és valós pénzt nyomtak a válságba..nem fogunk beesni csak úgy.. usa mozgatja európát..obama bukna ha simán egyenesen esnénk 40%ot.. sztem kizárt.

A pénzügyi világnak sem érdeke egy újabb összeomlás..egy jól jött nekik(hiszen ők szervezték)mert átrendezték a tul.viszonyokat simán idealizálták a munkások mennyiségét..nőtt a hatékonyság(ezért nem csökken a munkanélküliek száma)

ha esés lesz az maszatolós egyet előre kettőt vissza jétékkal lesz..de emelkedés is így csak reciprok.

Fókuszban Ma várható ad…

#252430 Zabás

Fókuszban

Ma várható adatok:

DK 09:30 Fogyasztói bizalmi index, május, előző: 4,2 pont, várt: 20 pont

NO 10:00 GDP-növekedés, n.év/n.év, Q1, előző: 0,3%, várt: 0,5%

GB 10:30 Kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, április, előző: 0,4%, várt: 0,2%

CH 11:00 Zew gazdasági hangulat index, május, előző: 53,4 pont

PL 14:00 Ipari termelői árak (PPI), év/év, április, előző: -2,4%, várt: -1,4%

PL 14:00 Ipari termelés, év/év, április, előző: 12,3%, várt: 10,1%

US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét előző: 444 ezer fő, várt:

CA 14:30 Leading indicators, hó/hó, április, előző: 1,4%, várt: 0,2%

US 16:00 Philadelphiai Fed index, április, előző: 20,2 pont, 22 pont

US 16:00 Leading indicators, hó/hó, április, előző: 1,4%, várt: 0,2%

CH 16:00 A jegybanktól Jordan tart beszédet

Ázsiai körkép:

Az ázsiai piacok csökkenést mutatnak, a japán pénzügyminiszter a deflációs félelmekre figyelmeztetett, és továbbra is aggodalommal figyelik a befektetők az európai adósságproblémák alakulását. A japán Nikkei225 index 1,5%-os mínuszban, míg a kínai Sanghai Composite index 0,5%-ot esett vissza.

MOL Q1 eredmény

A MOL első negyedéves nettó profitja 19 milliárd forint volt, ez kissé elmarad az elemzők által várt 21,2 milliárd forinttól. Az első negyedéves tisztított üzemi eredmény 59,7 milliárd forint volt, szemben az egy évvel korábbi 53,4 milliárd forinttal. Ezen a soron az elemzői várakozásoknál kedvezőbb számokat közölt a társaság. A MOL közlése szerint a finomítói környezet az első negyedévben is gyenge maradt.

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

Esős maradhat a május. Komoly támaszok törtek meg az elmúlt napokban, sok bíztató jelet nem látni a piacon.

A BUX indexet a 15 napos mozgóátlag tolja lefelé, a 22000-es érték könnyen meglehet rövidesen, alatta ismét a 200 napos mozgóátlag, 21500 már egyszer megfogta az esést. Másodjára is megfogja? Az OTP-ben 5750-nél húzódik komolyabb támasz e szint tesztelésre kerülhet nemsokára, egy optimista esetben sem várnám a közeljövőben 6400 fölé. A MOL is zuhanórepülésbe váltott, 18400-nél látni támaszt, 19100 fölé ma nem várnám.

Siági László (Szeged)

BUX

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0520.jpg

További csökkenést feltételezve 22200-nál, majd 22000-nél találhat támaszt az index. Amennyiben mégis emelkedni tudna, úgy 23200 lehet az elérendő cél, viszont erre kevesebb esély mutatkozik.

BUX1012

Nagyításhoz kattintson a képre...

http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0520.jpg

Napi bázisú grafikonon nézve tegnap a 100-as MA akadályozta az emelkedést. Amennyiben sikerülne átvinni, úgy 23600-ig emelkedhet tovább. Ha ma is kitart a fenti szint, akkor 22800-ig, majd 22600-ig csökkenhet az index árfolyama.

#252427 Alex74 Előzmény: #252422

Ma én sem hiszem, hogy bármit csinálok, beraktam visszavenni +200 pontra, ha menni kell, akkor menni kell, nem nagy tétel, csak bosszant, hogy napon túli pozi életveszély

#252425 hosszhuszár Előzmény: #252422

Sziasztok.

Miből jövünk ki????

Ezekkel az intézkadésekkel, egyelőre, csak mélyebbre ástuk magunkat, szerintem.....

#252424 Ricsi Előzmény: #252419

Megint kezded? Akkor nem lesz pozid. Én továbbra is várom a 10K-s dow-t.

Jó reggelt egyébként, elaludtam kicsit.

#252422 Hathor Előzmény: #252415

szerintem semmi.. egyszerűen nem lehet hagyni kialakulni egy nagy válságot megint, amikor most jövünk ki az egyikből. Őszintén szólva én nem is bánom, mert én sem tudok semmilyen ingatlant eladni. Pórrá verjük shorttal is a világot.. lehetne keresni felfele is, ha nem lenne a speki a nagy úr, de természetesen akkor nem lenne annyira izgalmas.. bár gondolom senkit nem zavarna, ha csak venne és menne fel az értéke folyamatosan a papírnak.

Én nem csinálok semmit. Látom hogy menni kéne Cpontra, nem is zárom ki, hogy megyünk, de valahogy nem akarodzik nekem sem adni