Köszi mindenkinek, zárni kéne a shortom?
Elállt az eső! :)
ECB bank beleavatkozott az árfolyamokba ezt pozitívan értékelik a piacok!
Vlgre itt nálunk is felélénkült az ingatlanpiac! Egyre több az érdeklődő és már vevő jelöltek is vannak! :))) /folynak a tárgyalások-alkudnak elég keményen :)))/
búslakodni minek kéne..nem volt semmi jelentős negatívum.. estünk tegnap eleget...
pünkösd lesz..sokan kiszállnak ma-holnap
Annak hogy megvettük az esést :D
Sziasztok!
Valaki aki ért hozzá elmondaná, hogy minek kell ennyire örülni?
Chrat alapján le euhoz képest, de 281-278hoz képest is le :)
én belevettem!
Tegnapi longjaimat sem kellet volna zárnom záróban! :(
KT 3%
YO reggelt!
mekkora nyitó :)))
és forint mekkorát ment le nyitó előtt :)
már igazán kitalálhatnának valami mást is a fiúk :D unalmas :D
Hát, ahogy ezt az Euró felhúzást elnézem... Lehet, hogy lassan zárnom kéne, a nagy buktákból most pénzemnél lennék. Az elmúlt két hónapban realizálás nélkül voltam bukott spekuláns és krőzus is. Idegesít Matgab iránya, pedig sosem hittem volna, hogy ilyesmire adni fogok :-)
igen! Nem lesz nagy gap semerre!
Viszont van egy olyan vérzésem, hogy ma emelkedő nap elé nézünk és ez kifog tartani péntekig! Már csak matgab miatt is van rá esély! :)
Véletlen pont eu nyitásra lettek 0ba húzgálva a futik :D
BUX napi:
Kritikus szintek sérültek a tegnapi nap folyamán a BÉT-en. Az index lefordult a 22 800-23 000 pontos támaszokról majd a tavaly március óta tartó emelkedő trendet is törte. A helyzetet súlyosbítja, hogy mindez réssel indult és magas forgalom mellett zárult. Mindezek alapján további esésre számíthatunk, amivel megerősítést nyer a trendtörés és csak a nemzetközi hangulatnak lesz köszönhető, ha nem csapunk át intenzív esésbe a 21 500-as legközelebbi támaszig. Szintek: 21 300-21 500, 22 400, 23 000, rés, 23 900-24 000.
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/bux_nagyitas_0511111111111111.PNG
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/bux_0511111111111111.PNG
Nem sokat kell számolnod, 1112,1 :-)
De legalább mínuszos maradt, ezt is meg kell becsülnöm..