Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: a le az le, bikamika szophossz

#256660 Euroman Előzmény: #256652

a meglátás nagyon jó, az önálló vélemény is, mert a legtöbb embernek az sincs...de én a nyegleséget, nagyképűséget nem kedvelem, a szerény, értelmes beszédet annál inkább díjazom

#256652 Suby66 Előzmény: #256650

megint kivertem a biztosítékot?

csak beírtam a meglátásomat...mert sztem most birkanyírás van (oda-vissza mindenkit, akit érnek)

a számokat meg egy-két kevésbé negatív elemzés alapján írtam be (hátha infót adnak neked)

#256650 Euroman Előzmény: #256631

hát nem tudom....de a stílus látom megmaradt...még szerencse, hogy lyonell ide nem ír, mert az övé még bicskanyitogatóbb.

a le az le, bikamika szophossz

#256631 Suby66

ma sunyin (és csendben) shortoltam OTPt (mélyponton adtam bele, és végigidegeskedtem a napot, majd a záróban 0 körüli voltam)

mert ugyanis: látva a trendeket ezt a mai hórukk kamufelhúzást simán kisbüfilenyúlásnak gondoltam - és bejött!

a trend a piacokon lefelé van, most vagyunk kb. a felénél a lefelének (mielőtt jelentősen megfordulna..szal van még bőven hova le

EURHUF 285 fölé

USDHUF 240 fölé

OTP 5000 alá

utána meglátjuk...lassan vissza forintosítok majd mindent :)

és várom a pozitív hullámot.

Nyilasi fikázza a pénzpi…

#256599 Euroman

Nyilasi fikázza a pénzpiaci alapokat...az én pénzem fele is ott van, naponta látom mennyit hoz, és napi szinten akár ki is vehetem, mert nem kell lekötni, mint a xar bankbetétet...bankbetét soha többet nem érdekel, 5 évben nincs ott egy kanyi sem, soha többet nem is lesz, sajnálom, hogy valamikor egyáltalán abba tettem....Nyilasinak nagy arca van, minősítgeti a megtakarítókat....örülni kellene, hogy van egyáltalán aki megtakarít...a pénzével meg mindenki azt csinál, amit akar....ha akarja, nem teszi az ő buzy alapjába...úgy látszik xarul fogy, hogy fikázni kell mást.

profit taking

#254734 Suby66

228.1en zárás....tudom, túl korán....de ez biztos pénz és más ezért 2 hónapot is gürizik a munkahelyén (350e)

indul a zutyé... 228 fel…

#254727 Suby66

indul a zutyé... 228 felett az usdhuf (224.1ért vettem)

usdhif longot nyitottam,…

#253502 Suby66

usdhif longot nyitottam, zártam az OTP shortokat

ha bezúdul, nagyobb lesz a zutyé a valutapiacon sztem...

Re: nincs cím

#252903 Euroman Előzmény: #252842

ok.....nekem nagy lecke volt az idei tavasz....én most a huf-ot longolnám, hogy olcsóbban jussak eur-hoz, bár most arra is figyelni kell, nehogy bejelentsék, hogy megszűnik....bármi elképzelhető....a választások engem megijesztettek, erre a mostani hisztire meg én január-februárban számítottam...úgy jó is lett volna, akkor kitárazni, választásokkor visszavenni, majd most újra kitárazni....a rengeteg likviditás nem tűnhetett el a piacról, tehát kell még lenni felhajtóerőnek..

#252841 Euroman Előzmény: #252828

Mi az az eurusd 1100? Nem 1,1 akar lenni? Attól még messze van, bár lehet, hogy eléri a közeljövőben. Engem ez a keresztárfolyam mennyiben érint? Ennyiért itt nem veszek, mert nekem túl drága. 270 felett minden drága, majd akkor veszek, ha egyszer ott lesz. Jelenleg 282-ért kapnék, közel 10 huf-fal drágábban, mint ahogy eladtam.

Euroman Ne vedd kötekedé…

#252828 lyonell

Euroman Ne vedd kötekedésnek,sértésnek!! De Eur/Usd 1100 körül érdemes gondolkodni vele,én eszt átláttam tegnap is 1hete is.Nézegess utána.

Re: csevó...

#252332 Suby66 Előzmény: #252326

sztem el fog menni az összes tőzsdén forgó pénzem a felújításra

utána a nekem tréjd-közöny következik, csak melóm legyen

ui. erre mondja egy ösmerősöm, hogy - "hiába Suby. te játékos vagy, nem fogod kibírni!"

uui. ehez képest a pénz felét már kiszedtem.

#252327 Suby66 Előzmény: #252322

270 alatt kőkeményen huf vétel az irány ... az trendforduló

ott sacc 265-266 körül érdemes EURt venni - sztem

#252326 Euroman Előzmény: #252321

nálam ez a felújítás 2006-ban megvolt..skerült egy kiváló vállakozóval megismerkednem, akinek 10 fős brigádja van....2 hónap alatt kompletten felújítottak egy emeletes családi házat, ami azt megelőzően 17 éve nem volt felújítva, tehát sok munka volt....azóta nagyon vigyázunk rá, most s olyan mintha tegnap újították volna fel....sok munka, sok pénz, de megéri...ezzel a vállalkozóval azóta jó barátok is lettünk, rendszeresen összejárunk.

#252322 Euroman Előzmény: #252319

270 alatt már álom lenne, de azt hiszem az is marad....mondjuk 266-nál keményen betáraznék.

#252321 Suby66 Előzmény: #252317

nekem sem játék..... rengeteget buktam a lehmann miatt és utána is, mert megpróbáltam megtanulni a kereskedési szabályokat

most éppen az utolsó morzsikákat kereskedem, mivel nemsokára kiszedem az összeset (akár minuszban is), mert házfelújítás lesz (tető, eresz, kútfúrás, solar fűtés) és akkor pá-pá tőzsde.

hál' Istennek, meló mostanában kezd visszajönni (sacc szeptemberig vagyok szerződve)

#252319 Euroman Előzmény: #252318

mintha a kedvenc valutaváltómat hallanám:)...azt hiszem 272,5-nél ismét vennék tőle...most már szimpatikus, és kicsivel az eladási áram alatt is van...persze all in kizárva, de azért tisztes mennyiség lenne.