Mert szerintem ECB színre lépett SNB-el karöltve! USA--ban nyoma sincs inflációnak! stb... Sajnos ezeket pozitívumként kezeli a piac!
Mert szerintem ECB színre lépett SNB-el karöltve! USA--ban nyoma sincs inflációnak! stb... Sajnos ezeket pozitívumként kezeli a piac!
valóban...mintha miránk már nem hatna a SC tegnap kijátszották a kártyákat a hambik...nincs még egy ász :D
Én sem értem miért nem szakadunk be :D
sziasztok,
Ez tényleg vicc, eddig ugyanaz a szitu mint tegnap, amikoris ráharaptam.
Most már nem fogom beszopni, de mivan ha "azok" pont eggyel előttem járnak?
Vagyis tegnap papírt színleltek és ollót mondtunk sokan, de aztán kiderült hogy mégis kőjük van.
Szóval most megint eljátszák egy kicsit hogy papír, mi már nem mondjuk hogy olló, a tegnapi miatt.
De ha a szemetek direkt csinálják a kamu kamuzást és most tényleg papírjuk van, akkor a kövünkkel szívunk. :))
23235-ön vette 5 kontit!Céláram továbbra is ~500
Stopom 23170 alatt
Nem tudom eldönteni hogy shortosból vagy longosból van több,kit lehetne szívatni,így vszeg mindkét csapat sorra kerül,biztos ami biztos alapon :D
Marketwatch írja hogy jön amedve piac...meg irja azt is hogy adatokután estek a Futuresek...meg a dollár...
de erre ki akarják rázni az összes shortost...felviszik az SP futurest a francba...
én tartom még a shortokat..ez megint csak ilyen kiugratás mint a napokban volt...a végsőkig harcolunk :-))
Egyre gyilkosabb és egyre jobban elbizonytalanítanak minden poziba, ez már tényleg csavargyár szindróma......
átvertek minket..megszivattak...mocskos egy tetű piac.
gyenge SC kísérlet volt az előbbi...ki akarják ugratni a shortosokat megint..
nekem mondjuk ki van töltve az űrlap...de nem adtam még fel :D nem kapják meg ilyen könnyen.
Tegnap mi volt? Csupa rossz adat és mégis emelkedtek és mi is emelkedtünk egész a zárásunkig!!! :(((
Én meg az 500-adra figyelve zártam a shortom. Mehetne legalább 400-ig
Jogos,ennyit a nagy esésről.....és 23e alatti hatiról,mindennapi Sc-nk is megvolt.