:))))
Pedig most nagyon össze kellene kapnia magát, hogy innen a bux emelkedjen 10%-ot.
:))))
Pedig most nagyon össze kellene kapnia magát, hogy innen a bux emelkedjen 10%-ot.
Úgy értve hogy onnan elsőre pattanni illik...futikkal csak játszadoznak,kár lenne rájuk akármit is alapozni,kb hangulatindexnek felel meg amivel magyar piacot etetik állandó jelleggel,hambi záró is azért jó hogy már napok óta negatív mert lehet honnan emelkedni...ez vmi katasztrófa.
Én inkább csak levárom odáig! Elsőre tuti nem viszi át talán 3. próbálkozásra sikerülhet de én a 4-et sem tartom kizártnak!
már mér lenne baj ha átvinnék a 200 napos támaszt ? :d
szerintem ezek után ami ma Európában van elképzelhető hogy átviszi ma.
Olvaslak titeket, én is ilyeneken gondolkozom, pedig lehet, rosszul tesszük.
Most elromlott a hangulat, mindenhonnan rossz hírek jönnek. Amíg tart a hangulat, szerintem a short a nyerő.
Szerintem a dow-nak sem véletlenül mutatták meg a 10K alatti tartományt, én oda elvárom mostanában.
2 perce vontam vissza én is ugyanezen elgondolásból.. mai 350-re is teszek egy stopot, aztán meglátjuk a mai napot...
23040-megbízást visszavontam, ha ismét elérné akkor már szerintem nem pattanunk!
És az abból számított célárat már túl is haladtuk :D
Komolyan nem tudom mit gondoljak erről a magyar ...kupacról...
Bud ha 200napos SP-t elsőre átvisszük akkor nagy a baj,Downál ez kb 10250nél van,némi divergencia...
Nagy gyogyóst mindjárt kihúzzák nullába -2%ból,ez ugye 2% simlinek számlít.
tegnap SP 1121 -en állt meg...szerintem ma simán beverik 1100 alá..kérdés hogy ott marad -e..
SP futures bíztató, úgyhogy mindenképpen megvárom az USA nyitót..hogy képesek -e rendesen tovább esni.
buxban DT duplaalj van, nem mindtha számítana:)
Bagóznak rá nagy ívben,jobban aggaszt hogy Sp 200naposa 1100nál és hogy ne legyen off,melyik nagytudású veszi a hatit? :D
nem nyitok, de igazából a short a bátor gondolat:)) viszont a stop kicsit zavar, 500as kt mellett kiütöttek most meg 390. :)
long ? elég bátor elgondolás azért..de hajrá..ha úgy érzed...
USA nyitásig bármi lehet meg utána is..ki tudja hogyan reagálnak a hambiék erre a short tilalomra.
200on lehetne egy próbalong sztm, de Én megyek is elfele... beállok adni 300fölé, hátha Ricsinek igaza lesz :)