Kis futijavulás és már lehet is venni hatit öccászas kt-ra,meg minden mást,mi kis hatiridős termékünk pedig mindjárt újra 23300on...egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért szeretnek bennünket ennyire.
Kis futijavulás és már lehet is venni hatit öccászas kt-ra,meg minden mást,mi kis hatiridős termékünk pedig mindjárt újra 23300on...egyszerűen nem tudom megérteni hogy miért szeretnek bennünket ennyire.
kistoppoltak...
én meg megint nagyon kicentiztem az alját! De a 40pontos brikidíj miatt kikel!
A brokimat, amikor kérdezem, meddig lát el hatiban, mindig visszakérdez, meddig akarom hogy ellásson:)))
Jah, nektek kicsi a könyvetek, ezt mindig elfelejtem:)
De azért köszi:)
Még nem látszik! 23149-ig látni a könyvet! Durván 100 db van addig
Köszi, én csak az utsó árat látom, és nem voltam itt, nem figyelem üveges szemekkel.
hmm örvendek, hogy ráadtam a szarkupacra, de a hatinak balettozni kell 500as ktval... Persze bux akkor 100ponttal feljebb volt..
Ricsi tuti, mert 140ig ment vissza
szerintem is jó lesz az a Stop...még akkor is szép nyereség lesz rajta.
Én is ott vagyok picikét lentebb, de elbizonytalanodtam én is, lehet nem kéne még longba lépni.....
megkavarodhattam. 24300-ról van és sajnos 1 konti (ennyi teljesült az exponenciális pozi építésből).
tehát nem tudom felezni.
Azt olvastam, 23 400-ról van, de ez a beírásod újraolvasásra ösztönzött. Grat, remélem, ez a 6 k-s pakk:))
Nem tudom, lehet az lenne a legjobb, de egyenlőre nem akarunk esni pedig lengyeleket is kalapálják, spanyolokat is, oroszokat szintúgy, mi a középmezőnyben megbújunk a DAX-al!
Ilyenkor eleve kipurcan a tőzsdei aktivitás!
Bennhagyom szigorú 23K alatti stoppal!
feltettem napi maxra az aktiváló stoppot. Ha oda elmegy akkor is van rajta 900 pont és akkor már fordult is ha eléri...
Első körben örültem volna ha lejön értem 23040-re! Másodikra már annyira nem szeretem! :(((