Ezt akartam kérdezni.
Havi 1900-ért vps-t bérelni nem egyszerűbb..
Az otthoni gépnél futom a kockázatot, hogy a gyerek lekapcsolja vagy áramszünet lesz vagy mitudom én....
Ezt akartam kérdezni.
Havi 1900-ért vps-t bérelni nem egyszerűbb..
Az otthoni gépnél futom a kockázatot, hogy a gyerek lekapcsolja vagy áramszünet lesz vagy mitudom én....
host ip cím?
Nekem dinamikus ip címen van a router, amögött fix ip címmel a gép. (több gép van).
Ez gond lehet?
Köszi a segítséget.
Ahogy én gondolom.
Otthoni gép bekapcs, internetre connect, mt4 elinditva.
Bentről (netbook) otthonra feljelentkez, belép a futó mt4-be és megbízásokat módosít vagy ad.
Ez így működhet?
1. Távoli asztallal is lehet fileokat mozgatni, egyszerű copy-paste el
2. Semmilyen "paraméternek" nem kell egyeznie... a host IP címét kell tudni oszt annyi.
Mondjuk én a vidéki barátom gépét javítgattam így és ez azért volt jó, mert látta , hogy mit csinálok a gépén! Fájlokat a Távoli asztal klienssel nem lehet mozgatni tudtommal! Ráadásúl a beépített TK-nál mindenféle paraméternek egyeznie kell! Ennél meg csak a megadott számokat kell beütni aztán annyi, se tűzfal se semmi nem álja útját, semmi ne okoz fennakadást!
2 Programból áll QS programot oda kell telepíteni amit el szeretnénk érni!
Mondjuk én a vidéki barátom gépét javítgattam így és ez azért volt jó, mert látta , hogy mit csinálok a gépén! Fájlokat a Távoli asztal klienssel nem lehet mozgatni tudtommal! Ráadásúl a beépített TK-nál mindenféle paraméternek egyeznie kell! Ennél meg csak a megadott számokat kell beütni aztán annyi, se tűzfal se semmi nem álja útját, semmi ne okoz fennakadást!
2 Programból áll QS programot oda kell telepíteni amit el szeretnénk érni!
Miért, és a távoli asztalnál milyen fennakadás lehet, és miből gondolod hogy azzal nem lehet könnyedén fileokat mozgatni? : )
Én azt használom időtlen idők óta, semmi szükség nincs 3rd party tűzfalra.
Beépített zip pacekrrel sem tudom milyen problémája lehet bárkinek is.
Exploreren nemtudom mit értesz, ha az Internet Explorer 8-at, akkor azért határeset a dolog, az azért nem trágya teljesen.
Mert ennél semmi fennakadás nem lesz és könnyedén lehet a fájlokat is mozgatni, ráadásul pofon egyszerű én használtam mindkettőt!
A windows-nak van tűzfala is, de aki azt használja csak, az meg is érdemli...
Vagy a beépített Explorert. Vagy a beépített tömörítőt, vagy sorolhatnám...
Miért kell 3rd party programot használni olyasmire, amire a windowsnak beépített, az operációs rendszerbe integrált alkalmazása van?
Távoli asztal dologban én ezt a free programot ajánlom:
http://www.teamviewer.com/index.aspx
a leg biztonságosabb!!
Ezt meg kell néznem. Szerintem az. (Miért tennék fel mást... :DDDDDDDDDDDDD)
A reménybeli szervergépen windows XP professional van -e? mert a home verzio nem tartalmazza a távoli asztalt.
Abban tudsz segíten, hogy hogy kell hozzáfogni?
otthoni gép bekapcs és mit kell állítani,
benti gépen mit kell állítani.
Köszi.
1. Nem távsegítség, hanem távoli asztal kapcsolat (mindkettő létező funkció)
2. Az utobbi valóban pontosan azt takarja, amire neked szukséged van
3. Gyors, biztonágos és megbízható - semmi szükség nincs 3rd party megoldásra.