Nem érzel késztetést, hogy lezárd?
Mióta beírtad, hogy nyitottál nem esünk, sőt ....
Sztem álljuk a bukót, sokunknak többet érne :-)
Nem érzel késztetést, hogy lezárd?
Mióta beírtad, hogy nyitottál nem esünk, sőt ....
Sztem álljuk a bukót, sokunknak többet érne :-)
visszanyitottam a shortom, elvileg így olyan, mintha 340-en nyitottam volna.
mmint visszavételre gondoltam, bocs
ott állok visszavenni, 799-ig
meg leellenőrzik , hogy tényleg én lehettem -e az aki beírta, és nem hack-elte meg valaki a reg nevem...
mindjárt kirántják a BUXot...Sztem eddig tart amíg lefordíttatják a beírásaimat...
22800körül inkább zárnék..
KT 3,3% teljesen normális! :)
Gondolkodok, hogy a vételi szintet kicsit lejjebb viszem! :)
mertettem 23040 :)
Köszönöm szépen:))
A többieknek meg annyit, én sokszor láttam olyat, elviszik egy irányba nagyon, és utána vissza, hogy bizonytalan legyen a helyzet. És ma azért beverték rendesen, kb 5%-ot.
És shortot nyitni sosem késő, max lemaradok 50-100 pontról...
A kis optimista.. gyáh háh há :DDD
ilyen USA -ra nem lesz itt semmilyen 300 ..ha kinyitnak még 400 pontot leszánkázunk szerintem.
Sárga eső csatornában mozgunk: /én most erre alapozok/
na, viselkedjél... ilyeneket írni...:)
Ez a magyarországi shorttilalom :D
Köszi szépen:)
Én addig sem nagyon várom el, 300 fölött újra megnyitnám...
Ha ott megkapom a longomat akkor stop 23K alatt céláram meg továbbra is ~23500 Mai eddigi max-nál feljebb nem nagyon várom!
minden rendben lett volna, végre estünk volna, erre a fed bevetette titkos fegyverét... matgab shortba lépett... ez azért övön aluli volt... rosszabb mint a teljes shorttilalom....
És mi a célár? Ott újra shortot nyitok:)
Én venni itt nem merek, max ha továbbra is lefelé, akkor kimaradtam 100 pontból mondjuk. Csak shortot nyitok-zárok.
Persze, tavaly március óta ezt csinálom, és eddig nem jöttem ki belőle valami jól:))
nem gondoltam volna, hogy a 23060as short zárási ötlet helyes... Most már megérte volna...