Aztaaaa volt egy 23000 -es eladási darab ? :DDD
750 millió a fedezet...végülis..sok itthoni milliárdosnak van ennél sokkal többje :D
de szép lett volna ha piaci árra írja be...vagy nem 23000 -et ir hanem 22.000 -et :D
Aztaaaa volt egy 23000 -es eladási darab ? :DDD
750 millió a fedezet...végülis..sok itthoni milliárdosnak van ennél sokkal többje :D
de szép lett volna ha piaci árra írja be...vagy nem 23000 -et ir hanem 22.000 -et :D
Az oti annak indult, de elég gyorsan megtermelte, short 6500-6150, a hati nem, azt reggel nyitottam. Rányitom újra, ha úgy látom, de most konszolidációt várok egy ideig, hátha magasabbról újra meg tudom nyitni.
500 feletti kt mi a jó anyja miatt szükséges...
hát Matgab miatt én is elgondolkodtam rajta...de még tartom inkább... :-))
6. szor nem veszik el a nagy nyerő pakkomat :D
A minden, az oti-ra is igaz, a hatit 110-en, az otit meg 50-en. Most meglátjuk, bármelyik irányba nyitott vagyok short nyitásra:))
Hát igen figyeljétek hogyan lehet 0 forgalommal felfelé húzni az indexünket, iskolapélda és egyben szomorú.
jó döntés volt, Én is elmélkedtem rajta, de győzött a nyugalom és a drága kötési költség:)))
Eddig én is így gondoltam, de most ha Faktor színre lép! Hát nem tudom? :)))
Szépen lassan csorgós,hiperoptimista kt-val,ha futik kicsit javulnak már megy is a vétel,bux alulteljesít az esésben,ez sztem messze nem pánik....
Szerintem pánik szerű a hangulat...short inkább tovább. (én félnék a longtól azt akartam mondani)
Gondolkodok is a longon, így 23K környékén :)
22924---61,8% fibó
Viszont matgab shortot nyitott a hatira, ez kész, megint nem lehet ülni nyugodtan a poziban, hihetetlen, hogy valami mindig bekavar.