van benne ráció ... most elméletileg EURUSD visszateszt kéne, hogy jöjjön - majd zutyé újra
és ebbe belefér egy huf erősödés (szted 270, sztem 275 - alkudjunk meg 272,5be! )
van benne ráció ... most elméletileg EURUSD visszateszt kéne, hogy jöjjön - majd zutyé újra
és ebbe belefér egy huf erősödés (szted 270, sztem 275 - alkudjunk meg 272,5be! )
akkor pont 1 évvel vagy fiatalabb nálam, mert én 65 november...skorpiók vagyunk...akkor elvileg sokmindent hasonlóan látunk...nekem a nagyképű, hányaveti, rengeteg smiley-val fűszerezett beírások nem tetszenek, mert semmi ok nincs erre a lazaságra...én legalábbis nem tekintem ezt játéknak, mert nehezen megkeresett pénzt kockáztatok...sőt mióta ezzel foglalkozom, azóta az élet minden területén sokkal komolyabb, konzervatívabb lettem...azóta sokkal szembetűnőbb, mennyire slendrián, hányaveti ez az ország, és mennyire meg kell becsülni, ha néha sikerül igazán komoly,megbízható emberrel megismerkedni.
hát ha lenne egy duplacsúcs, akkor talán 270-ig lejönne...
ha csevó-ra gondolsz...a sógormtol hallottam, aki 55 éves és az oroszból jött (jelentése "mi van?????")
66 a születési évedre utal? Ha igen, akkor nagyon laza vagy, nekem talán egy kicsit túlságosan is. Én 65-ös vagyok, és ezeket a szlengeket már nem igen kedvelem.
Mondjuk van itt egy-két ilyen észlény...pl. lyonell. Elég nehéz elkerülni a vérlázító beírásait..olyan igazi jó pf-es stílusúak. OTP fórumban filter is kifakadt, teljesen megértem őt és osztom a nézeteit.
sztem most egy-két napig nem...de utána akárt 275ig is lemehet (valszeg)
már 280 alatt van, de engem most nem érdekel....nekem most huf erősödés lenne a jó, mert az alapjaim is akkor hoznának még a múlt hetin túl, meg olcsóbb eur-hoz is úgy jutnék....más most nem érdekel.
fedezetlen shortzárás van ma..
EURUSD erősödik, mert a spekik masszív fedezt nélküli pozikat zárnak
szintúgy erősödik a CDS piac
AUD, árupiac (olaj, arany, földgáz stb.) meg vadabban zutyézik ...onnét veszik el a pozi zárásokhoz szükséges píííízt
a rv piacok csak kisérők...
ui. mivel a mi huf-unk nem volt "befektetési valuta" tanácstalanul áldogál a parkett szélén egy masszív speaddel (279.46 - 281.30) és a "ne nyújj hozzám vazz" felirattal
maradtunk 280 felett és senki sem avatkozott be. vagy csak nem volt meg a píííz hozzá ....
csontvázakat letudja júniusban, nyárra az már lerágott csont....ha az imf pénzből még van az mnb-nél, akkor azt most jó áron tudja forintosítani, tehát veszi a huf-ot ezzel is erősítve...én erre gondolok....simor most szerezhet jó pontokat, akkor mégse fogják annyit offshore lovagozni.
lehet hogy igazad volt...intervenció szagot érzek
278,5 EURHUF
akkor Csányi minek koptatta az arcát?
sztem valami készül, és ha pénzt kellene valamire felrakni, az nem a huf erősödés sztem
1. nem kell fizetést csökkenteni a közszférában
2. devizahitelesek könnyen kezelhetővé vállnak
3. még mindig rákenheti az előző kormányra (csontvázak téma júliusra-augusztusra igérve) és a "nép haragjával" megint nyerhet
Orbán BÁRMI ÁRON villantani akar és fog...interveniáltat, állampapírokat vetet suttyomban, stb....de pörögni fog ezerrel, mert mindjárt itt az ősz, önkormányzati választások, és mostanság már ígért is (nem úgy mint a kampányban), tehát van rajta mit számonkérni....
szted veszteségesen akarják benyelni a CHF hiteleket?
felhúzzák az árfolyamot, mint állat, majd a nép pánikban vált huf-ra (hosszabb futamidő, kisebb havi részlet, viszont xar árfolyamon)
utána vissza 265ig
ez a biznic, sztem
lehet, de ma nem vettem 280 alatt, holnap meg már nem kapok...270-es eladási átlaggal, ami nyögve-nyelve jött össze, nekem a 280-as vétel drágának tűnik...pláne ha megint beragadok...inkább kihagyom...gyurcsány és bajnai alatt bele mertem volna vágni, mert elképzelhetőnek tartottam a 300-at de most nem merek belevágni....hirtelen megint kitör a bika plusz orbán még rátesz egy lapáttal, aztán arra ébredek, hogy 265-nél vagyunk....eurusd április közepe óta meredeken sokat jött le, szvsz eljön a korrekció, inkább akkor fogok TALÁN venni.
pedig most van esély egy 285-290es range-re...ahogyan Csányi mókamester is megmondta
nem mondom, hogy örülnék neki, de ez a helyzet
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=axH24KWxjVDE
még hogy nem volt összeesküvés...még a visszafogott Bloomberg is erről ír!
h*nyinger, hogy mit műveltek!