Korai volt a kitörés! :( Jó kis bikacsapdát csináltak így belőle!
Korai volt a kitörés! :( Jó kis bikacsapdát csináltak így belőle!
:( pedig jól láttad ki fog törni, de nemzetközivel szemben nehéz lenne, remélem jön egy tisztességes esés piacokon aztán majd gyűjtögetünk olcsón.
Én meg tegnap elaludtam a végénél :( 90-fölött adtam volna!
Kösz.
Kistoppoltam.
Nyerőt megvédendő.
Zavaros a helyzet.
Majd visszavesszük, ha tisztul a kép.
ejha grat megint jól érezted mint Rábánál, nem vagyok benne sajnos. :D
ezzel húzták a buxot, semmi kül. Tegnap megvolt a setup, lássuk. Forgalom viszont tényleg harmatos... gyenge a papír:(
"Érdekes dolgokat csinál viszont a Magyar Telekom, a brókerek nem is értik, hogy a nem túl kedvező hozamkörnyezet közepette miért teljesít ilyen jól. Alacsony, 800 milliós forgalom mellett 2,5 százalékot tudott emelkedni, ráadásul napi maximumán zárt, ami 695 forintos árfolyamot jelent."
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=446090&place=
Nem értem a brókereket.....esett több mint húszat, azt egyszer megy 2,5 százalékot és nem értik....
Biztos nem követik a napi eseményeket...képzésre kéne menniük.:)
Most már csak rá kéne hajtaniuk az elérhető területekre és teljes lenne a siker.:)
még 20 ft a faktorcélárig...Hacsak nem veszem vissza...
Ez nagyon korrekt.
Kár, hogy egyelőre nálunk nem érhető el.
Mert már kötném is a szerződést.
A piacrésszel eddig sem volt problémája a cégnek, ezzel a húzással pedig egyértelmű lesz a jövő.
A fundamentumok jók, jövőkép pozitív
Árazódik is szép lassan, óvatosan.
Lehet van összefüggés, közben azt nézem nálunk még nem érhető el sajnos, pedig megrendelném..:)
Most értem csak haza....szépen gömbölyödik a kis telkó....látom vettétek.
Tegnap indult a kedvezményes áram és gáz is...lehet jelentkezni
Matyi chartja eddig szépen bejött, remélem követjük a továbbiakban is.
ps: rendelek tőlik egy kis gázt meg áramot is, ne ezen múljon az 1000-es rv :D
Én már lassan 0-ban vagyok, úgyhogy első kanyarban ez a 700 körüli szint meg is felel.. :-)
Tartásra emelte Telekom ajánlását a Raiffeisen, csökkenő célár mellett
2010.05.18 15:53
A korábbi csökkentésről tartásra emelte a Magyar Telekom részvényeire vonatkozó ajánlását a Raiffeisen, de a korábbi 756 forintos célárfolyamot 745 forintosra rontotta mai dátumozású elemzésében.