én tartom a shortokat a végsőkig...nem tettszik ez nekem..lehet hogy csak ki akarnak ugratni a pozíciókból.
én tartom a shortokat a végsőkig...nem tettszik ez nekem..lehet hogy csak ki akarnak ugratni a pozíciókból.
OTP esik?
Szeretném én előre tudni az ilyen 2%-os eséseket... :)
Vehetnél, MatGab, kinéztem egy új notebookot, de amíg nem veszem vissza a shortjaimat, nem veszem meg :-)
USA még kínlódik...OTP meg esik....valami készül itt jól látod..csak még nem tudom én se hogy mi :D
promt nem akar úgy esni, mint hati... pesszimista hangulat? :)
Longon gondolkodom,de Oti gyj bezavar,előtte vétel utána adás szokott lenni a menü...
ajajajajajaj akkor most azonnal nyissam újra? =) most nemtom milegyen kicsit összekavarodtam itt a végén. longba fordultam de stoppom bent van..
De ma is olyan bizonytalan a helyzet... mert mi van ha mégsincs baj!?!?
Az általános gondolatmenet:
Pár piros szám... de itt a kezemben a lóvé... pár piros szám... de itt a kezemben, meg most nyomott az IMF is a többieknek... oké, ott a pár piros szám... de ebből valamit venni kéne... pár piros szám van azért... de így ebből nem keresek semmit, venni kéne... hol vannak a piros számok?... na veszek nem lesz itt baj, eddig se volt, az utolsó fél órában sem, pénz is van, ha nincs akkor még nyomnak...
:)
nagyon vételi érzésem van gyerekek!
Ez azt jelenti, hogy most kellene a shortokat megnyitnotok, nem zárni!: )
zártam a shortot.....=(
ha ebbe az irányba is megszivatnak akkor azért kicsit mérges leszek...
Nem bővítek, hanem kiszállok szvsz hamarosan, még pár pont, talált short nem jött össze:)
igen kis Sc volt, asszem 938-ig ment, aztán irány vissza... Ha itt lebzselünk stopom ki fog ütni... Aztán irány le....
24300 körül van értékelhető ellenállás,múltkor 23900 fölé is csak Sc vel tudtunk menni,szval erre most ritka a levegő...