hát ma volt elég!
na frankó..ezért van az SP +0.81 -en most...csak már nyitnának ki..akkor legalább eshetnének picit.
Tegnap a portfolion kint volt a cikk, hogy miért veszik (ill. miért esett és indult meg tegnap):
Hááát mert úgy bizonytalanság is van, hogy most nemistudjákmilesz, de amúgy meg nem is jött most rossz hír már fél napja úgyhogy nincs is baaaj...
Kb. erről szólt a cikk. Le lehet vonni mennyire értelmes most a piac.
szerk: Index/Pénz beszél/Keynes holt lelkei
Ajánlom a cikket. Kb. benne a lényeg. Lassan fizetni kellene...
Annyi a különbség a valóságban az íráshoz képest, hogy egy idióta világ, mint a mostani, ezt sem ismeri fel csak az utolsó pillanatban, amikor már nem adósság és a visszafizetés problémája marad hanem 1 pontban vége lesz az egésznek. :)
Azon filózom, hol kéne beleadni... persze 28K-n kívül :)
Agyamat eldobom..most mi a fenéért veszik még mindig ?
Akkora mutyi megy a Wall street -en hogy az itteni BKV mutyik a toplistára sem kerülhetnének fel USA -ban.
Olyanok ezek, mint a racsni. Csak egyirányba tekernek. De majd ha eltörik a pecek. Lesz nagy zuhi.
Ma minden fontos adat szar lett és mégis megvették! Azért én adtam rá 5 kontit 23690-en! :)
valóban nem jók az adatok...
első kettő kifejezetten roszsabb...másik kettő stagnál.
még jó hogy nem stoppolódtam ki..
legalább lesz honnan zuhanniuk Hambiéknak ha kinyitnak..ilyen adatokra nem lehet emelkedni..ha magasan nyitnak akkor meg hová vennék még őket ? :D
elnézve a chartokat sorra kerülsz... Írom, hogy long lesz, kimegyek 15percre, aztán sc...
engem még nem tudtak kistoppolni a kis mocskok..de közel volt hozzá..
23800 -ra tettem a Stop ot.
bazzeg, csak beleszaladtam scbe... hogy a roseb essen bele...
Nem szeretnék építkezni felfelé 4600 pontot shortba és nem is fogok....
Henci kiszámoltam, 100 azért nincs:D
Közben sunnyogunk felfelé, na szép....
van az 100is:D