Nocsak, valaki vett 13500 db-ot 13:43-kor és még az Erste csodarendszere is mutatja.
Érdekes mindenesetre, hogy most ekkora mozgások vannak ebben a papírban.
Nocsak, valaki vett 13500 db-ot 13:43-kor és még az Erste csodarendszere is mutatja.
Érdekes mindenesetre, hogy most ekkora mozgások vannak ebben a papírban.
Egyetértek.
Viszont ezek után elszállt a mai napra való felső limites kiakasztásra vonatkozó reményem.
Mindegy, akkor marad kicsit hosszabbra. :)
"vagy abban hisznek, hogy ez a cég még bőven a pályája elején áll és még bőven piaci hozam felett fog emelkedni, ezért még így is megéri nekik..."
Szvsz ez.
Van ebben a cégben fantázia és még tud hová fejlődni.
érdekes, hogy a figura eladott ennyi részvényt ennyivel a piaci ár alatt...
A cégnek jó, mert olcsón szerzett be az opciós programjához részévnyeket, és az is jó, hogy nyilvánossá tették.
Az is szép a menedzsmenttől, hogy hosszú lejáratú hitelt adott annak idején a cégnek kedvező kamatozáson.
Most ezek vagy ennyire jóindulatú emberek a többi piaci szereplővel szemben, vagy abban hisznek, hogy ez a cég még bőven a pályája elején áll és még bőven piaci hozam felett fog emelkedni, ezért még így is megéri nekik...
No mindegy nem teljesen értem...
Próbálkozni kell. Az 5400-as vevő se 5400 alatt akarja majd eladni. Szép fejlődési potenciál van ebben a cégben.
Ha valóban W lesz, akkor 2 pépőrből veszek, de rohadt sokat. Az egyik ez, a másik a Bookline.
Szépen megálltunk, de legalább 6k felett...
Gyors és korrekt volt a tájékoztatás, az viszont kicsit röhejes, hogy a pf-en mit össze pánikoltak ettől... Aki nem tudja mi az átkötés, a könyvön kívüli üzlet, annak előbb az alapokat kellene tanulnia, nem rögtön parázni, bár könyv nélkül gondolhat akár beöntésre is...
Zeeh: eléggé besűrűsödtünk itt 6k tájékán, félő, hogy nem ma kapok alatta, de azért egy próbát megér a dolog :))
Ahhoz képest, hogy 10 Ft a névérték, aranyáron forog. :)
6000 alá szvsz nem engedik vissza (ma).
Szerintem semmi gond nem lenne ezekkel a tranzakciókkal, megint akciós áron üzleteltek. Az is nagyon korrekt, hogy szinte azonnal jelentettek utána, ez már kuriózum számba megy a béten.
Csak elég bosszantó, hogy ezzel megint sikerült megakasztani egy jónak ígérkező rallyt.
Köszi az infót, szépen kitáraztak az urak, ilyenkor az a kérdés miért éri meg nekik ennyiért eladni és miért éppen most, bár ekkora mennyiségeknél már sok minden lehet a háttérben...
Részemről egyelőre mozi... Azért 5900 felett van néhány vételi ajánlatom :))
Kereskedési tábla + kötéslista a rossz (nálam).
Infopanel helyesen mutatja.
Én is filózok rajta, de egyelőre még várok.
Most túl drága, 6100 környékén egyelőre nem kell. :)
Az infopanel egyébként rendben van, "csak" a kötéslista rossz...
Gondolkodok egy 6k-s visszaszálláson, de elbizonytalanít, hogy eddig minden kitörési kísérlet vége az lett, hogy beverték alá...
No, de még ha az is volt, az nem mentség az Erstének, hogy ezek a kötések ne látszódjanak?
Még most is csak 22 milla forgalmat mutat, miközben már jóval 500 milla felett van.
Az 5400-as kötések átkötések voltak, vagy piacon kívüli megbízások, amit ez a szar rendszer tesz lehetővé, amit BÉT-nak hívnak, hogy úgy néz ki, mintha te is kaphattál volna, ha bent állsz, mondjuk 5600-on.
Nem kaptál volna, és neked mint kisbüfinek nincs is lehetőséget ilyen áron venni, vagy eladni.
Egyszerű adóoptimalizálás volt, vagy cégcsoporton belüli profitátrendezés. Esetleg -kevésbé valószínű, hogy tulajdonosi átrendeződés.
A Tcom-nál tegnap a leöntés piaci volt, az sztem stopkiszedő tranzakció volt.
Dettó.
Csak lestem, hogy milyen 5400-as pakkokról beszélnek itt is és a PF-en is.
Fasza lett volna benyelni az 5400-at a **** Erste miatt...
A legszebb, hogy tegnap megmagyarázták nekem, hogy biztos nálam volt a gond, hogy nem láttam pár kötést, amikor reklamáltam. Rohadjanak meg.
Ugyanez nálam is, de az erstés rendszer rossz, a kötéslistám teljesen hiányos...
Érdekes, akkor az Erste már megint szarakodik, hogy rohadnának meg.
6000-en valaki porszívózik.
Napi min 5400 max 6190
Összforg: 554 248 123 HUF 102356db részvény.
5400 as pakkok: 18500db 48000db 16800db 11800db 5000db =kb 100e db
webbrokit nézem
Milyen többszáz millás forgalom?
Nekem a PF Proban 13 708 123 Ft-ot mutat. :-O
Min: 6000
Max: 6190
Hol láttatok ti 5400-at?
Már megint szarakodna ez a qrva Erste?