Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#250362 BudFox Előzmény: #250356

Amikor mi bezártunk odaát éppen nullán voltak ( -0,05 ; +0,02 )

a holnapi nyitót legalább könnyű lesz kiszámolni.

#250356 Kissherceg Előzmény: #250349

nem is nézed ezt a szar hatit, de ide írod elemzéseket. Fel nem tudom fogni mi értelme van ennek.

Re: gk

#250354 BudFox Előzmény: #250321

ez mind igaz lehet.....de szerintem játszanak velünk a nagyok, mint mindig..ki tudja mi készül a háttrében....

a matematikus zsenik már ott ülnek a gépeik előtt...nekünk velük kell versenyeznünk...de mi itt a ,fórumon legalább összefogunk..megbeszélünk mindent.

Közbe pár perccel zárás után USA -t beadták kicsit, ahogy kell :D

#250351 kerikoma Előzmény: #250343

Előfordulhat, de azért a mostani világban jobban érzem magam shortba... Elég egy pici rossz hír és öntenek is mindent, habár volt rá példa az ellenkezőjére is....

Re: gk

#250348 BudFox Előzmény: #250320

OTP gyorsjelentésben állítólag benne lesz a deviza hitelesek miatti bizonytalanság....

nem tudom ezzel mit fog kezdeni a piac..majd kiderül.

Mindenesetre elég optimisták hogy mindenképpen felhúzták pluszba..gondolom hogy jól nézzen ki a mai gyertya..elég nagy forgalom volt..nem engedhették hogy még egy nagy piros legyen :D

#250343 big-ebuy Előzmény: #250334

ha holnap long őrület lesz ,akkor nem hülyeség rá....alapozni....középtávú trend egyértelmű..ha esik is sokat nem hinném....de egy szempont a sok közül nálam

#250340 Kissherceg Előzmény: #250333

srácok. utoljára szólok és törlök mindent. NEm hiszem el nem lehet ennyit felfogni, hogy tetves deviza és usa topikokat használjátok. törlök. Utolsó figyelmeztetés volt.

#250333 Zabás Előzmény: #250324

€$ alapozni felelőtlenség! Eddig shortos volt mégsem estek az R. piacok! Lehet, hogy most már emelkedni fog a $ jegyzése de az RV. még simán eshetnek mellette!

#250330 Hathor Előzmény: #250323

Részvény vételi könyvek töltődnek, nem beszélve a nagyról, ami itt off lenne, így nem írom be :)

#250329 big-ebuy Előzmény: #250326

hetesen,naposan macd szt igen....középtávra....azt hogy letrörik-e piacot nem tom...de egyenlőre nálam long