Sztem elég optimista a csapat a shorthoz :D Magyar piacra még nem jött el a nagy eladó...
Sztem elég optimista a csapat a shorthoz :D Magyar piacra még nem jött el a nagy eladó...
sok a bizalmunk a piacban:))
Pár száz pont esés nem megy folyamatosan,hát ilyen nincs,Oti duplacsúcsból mehetne le ahonnan jött,Molly meg olyan padlót fogott hogy mindjárt pattan....
majd meglátjuk ki nyer....Hambi úgy rángatózik hogy nemigaz..
háhá-...Usákok esnek úgylátom..
mindig ki akarják ugrasztani az embereket a pozíciójukból.. hogy még több pénzt kiszedjenek tőlünk...de most mi szedjük el a pénzüket....remélem :D
nem esek a ló túlsó oldalára... látom ma is megvan a záró móka, csak tudnám mire 500 a kt egész nap. Érdekes egy piac ez, szakadjon rája száz mázsa...
dow 0 körül, ilyenkor azt sem lehet eldönteni, mit csinálnak nekünk?
tartják lent, vagy tartják fent? :))
Az viszont biztos hogy nincs kedve esni a piacnak...
azért nem egyenletesen nyomva, kiegyenlített perisztaltikával...:)
:)) lehetséges
23300-at nézegetem én is......Alatta fordított fülesbögre(napin) ???
legalábbis ezt szeretném látni.....
ÁÁÁ! Egy kupac sz@r pont úgy néz ki mint ez!
Ma reggel fektetett kábelem pont így nézett ki, mint ma ez! Ha tudtam volna lekereskedem! :) Ezért hasznos ha valakinek nem pottyantós a WC-je!
sztm buxot nehéz bármihez is viszonyítani...:)
Ahhoz ne viszonyítsd. Az akkor is esett már amikor a piac emelkedett. Ha annak az emelkedéséhez viszonyítod a piacot, akkor 40K-s bux simán kijön...
http://stooq.com/q/?s=eurusd&d=20100517&c=3m&t=c&a=lg&b=0&r=bux
SZép dolog az S&P, de most pl az EUR/USD is baromi nagyot erősödött. Ez most nem jó jel a shortosoknak.
Kettő közöttről lefordult :D