öccázról, 600ig minek menne fel, ott volt pénteken is...
öccázról, 600ig minek menne fel, ott volt pénteken is...
Van egy rossz hírem, minden pluszban van, csak mi vagyunk mínuszban. Így még mehetünk föl rengeteget.
Itt nézz szét:
Ha átugorja, azonnal zárom, még nyitóban. Lehet, többet bukok, mint számítottam, de nem rengeteget. Ez történt 1 hete is sajna:(
igen, de volatilis időszakban naponra 3-500pontos rések francnak sem hiányoznak. Semmit nem érsz a stoppoddal szvsz Engem a réskben maradt stopjaim csináltak ki... Hiába nyereséges pozijaim nagyrésze, sőt 90% felett volt ez. Egy nagy pozi, rossz stop és kampo.
Nem lehet a piacon akkor épeszűen kereskedni. -15
korrekció persze...de nem ilyen égbekiáltó rally ami itt megy...
SP pár pontot emelkedik..mi meg 330 pontot jövünk fel a hatiban. Arghhhh%!!!!%T+T&Đ[]ä]
Erre való a stop. Nem tudom, te tudsz-e olyat betenni, hogy pl ha köt 23 000-n, akkor adjon el 22 900-ig. Én így vagyok mindig benne lefelé, mert tudom, nem lenne időm hívni a brokit. Ha longba keveredek, akkor nöevlem a darabszámot, és az long stop is egyben.
De nem zárom ki magam 2-300 pontos felfelékből azért, mert lefelé várom a piacot.
Napi 1000 pontot gondolom lefelé várod,ha ilyen fekete napok lesznek akkor ezer pontok meglepőek lennének felfelé...
Bud 2 napos estek,erre korrekció kell :D
Szép lefordulást szeretnék haccászról...
USA -kok meg vannak huzatva de nagyon...nap közben 20 pontot feljönni ? a semmire ?
semmilyen hír nem látott napvilágot..vagy igen ?
idióta barmok ezek mind..manipulátorok
short tartva !!!
teljesen logikus amit teszel, csak Én olyan időkre számítok, amikor ismét tőzsde bezárások lesznek címlapon. Azért nem szeretnék ugrálni. Napi több 1000pontos mozgásokkal lehet kalkulálni, amikor rossz irányba állsz 2percre ledarál a piac. Aki ügyes, persze meg tízszerezi tőkéjét.
visszaérek erre mit látok :-(( gyász..mire föl veszik ezt a szemetet ?
azért mert SP feljött..ja tudom..venni kell mert együtt megy a világ.. nevetséges.
Engem is megviselt a múlt hétfő, de addig jól muzsikáltam. Így most maradok ennél a megoldásnál. Napi 20K HUF, és én jól vagyok.
OK, persze megpróbálom bővíteni, de ha nem jön össze, azonnal kivágom.
Én fordítva :) 2008ig azt csináltam, de 3hiba tönre tett... Türelmet tanulok, elindul a lavina kárpótol a mostani szívásokért...
OK, lehet igazad van, de téged meg megszívatnak az álkitörések. Okosak nem lehetünk, és most azt gondolom, lesz felfelé innen. Szerintem hati lesz 24K, de meglátjuk.
Mindenesetre longba keveredtem. DAX-it elvárom 6 200-ig.
Nincs is alatta :D
200 pontért ugrabugrálok is...
Én már ültem sokat, nagyon sokat rossz pozin, elegem lett belőle. Ha egy pozi nyerő, zárom, ha vesztő, akkor meg elkezelgetem...
ok, de Te ugrabugrálsz összevissza. Nem mindenki DT-s mindenki. Hatit se longolnám 24400 alatt, nem is teszem.
Pontosítok,23700 a csatitető 15percesen ami az idő múlásával jön lefelé,ha ilyen tempóban haladunk felfelé akkor elképzelhető hogy a 23600 as ellenállás lesz egyben a csatitető ahonnan remekül lehet lefordulni :D
Azért oti-ra azt írni, hogy 6 800 fölött long...
Szerintem már 400 fölött az, de majd meglátjuk. Persze, kérdés, kinek mi a long, mert ha nyitok 6 400-on, és zárom 6 600-on, az nekem már megéri.
sztm nem logikus, mert 23700 nem fontos szint... TAm fent, nálam azok számítanak :)