Ma lehet, hogy komoly akadály lesz, de holnap egyszerű kis 500-pontos gap és máris leküzdve... Egyébként reggel még tök nyugodtan írtad a 23700-ra való visszanézés esélyét, simán benne van a pakliba, akkor reggel én is így gondoltam...
Ma lehet, hogy komoly akadály lesz, de holnap egyszerű kis 500-pontos gap és máris leküzdve... Egyébként reggel még tök nyugodtan írtad a 23700-ra való visszanézés esélyét, simán benne van a pakliba, akkor reggel én is így gondoltam...
-2% hambi esésre és némi futivillantésra szinte nullán vagyunk,réssel estük át a támaszt,felfelé 23600 nak illene komoly akadálynak lennie,ha létezik ez a szókapcsolat hatiban :D
Mai napra előírt nyereség zsebre téve.
Megyek egy kicsit dolgozni is.
Egyenlőre csak a dupla top nyakvonalának törésének vissza tesztje volt meg!
Hali!
Mint PL Humet 12-13ért :)
na ott gáz lenne, illetve lehetne nullázni a számlát :)
Ha nem lett volna nyerőm a péntekről hozott shorton, a mai nap eléggé csúnya lenne, nem érzek semmit...
Azt hittem, a dax-ot megfogja a 6 100, de mint kés a vajon...
ez igaz! Erre nem is gondoltam! Akkor sávozni kéne de a max 10ft
1000 alatt 2
500 alatt 1
Én a longot 394-en!
DAX óráson a 20MA-t teszteli! Innen lehet egy kis visszaesés!
SNP óráson meg a BB tetőnél van
Az mondjuk a telekom kereskedését teljesen tönkretenné. Meg vannak ennél olcsóbb rv-k is.
szevasztok, nálam stop 600on, aztán ennyi.
eleve ez a % meghatározás egy szemétség!
Fix sokkal jobb lenbne 10 pont oda vissza! mindenben!!
a magas bróker költségek tényleg felháborítóak....USA szinten már jó lenne..ott szinte nulla a költség.
Pedig 220-nál belevettem a résbetöltés kedvéért, be is indultunk, de alábbhagyott a kedv...
Dehogynem,teleírni Dühi topikot :D