Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#250135 Sanguis Előzmény: #250129

Az rv. piacon elmúlt a félelem?:) Nem tetszik ez nekem. Én egyelőre várok az EUR poziba lépéssel.

#250127 Sanguis Előzmény: #250124

Azután kezdődött a leminősítési sorozat, hogy az EU saját hitelminősítő létrehozását jelentette be.

#250124 Zabás Előzmény: #250121

Szerintem amíg ezek a minisítgető cégek nem fejezik be addig az ECB biztosan nem fog lépni, értelmetlen szerintem.

Vagy titokban elkezdtek tárgyalni! :)

#250122 TrogerBroker Előzmény: #250118

Van egy háromszög emelkedő aljakkal, 1,232-re szűkült rá. Erre appelálva megpróbálok egy longot 1,2302-ről.

Fitch: megvan a kötvényp…

#250121 Sanguis

Fitch: megvan a kötvénypiac gyenge pontja

A nemzetközi hitelminősítő felmérése szerint a kötvénypiacon aktív befektetők 70 százaléka szerint jelenleg az államkötvény-kibocsátók jelentik a legnagyobb kockázatot - írta a Bloomberg.

#250091 Sanguis Előzmény: #250077

Nekem is úgy tűnik, hogy hamarosan rakéta lesz. De még előtte beültetnek pár későn "jövőt" a shortba.

#250086 Zabás Előzmény: #250077

Szerintem meg egy tipikus BEAR FLAG eddig! Elég sok ilyet csinált az elmúlt napokban!

#250041 Amatoregy Előzmény: #250037

Igen.

Kérdés, hogy mikori az a felmérés. Mert amikor a nagy szereplők shortban léptek, mi inkább még beszállót kerestünk. Az is lehet, hogy már longban vannak...

#250037 Sanguis Előzmény: #250033

Ráadásul már nagy devizapiaci szereplők 98%-a EUR shortban van egy felmérés szerint. Szóval ki fog adni? Gondolom a "lemaradók" szívatása jön.

#250033 Amatoregy Előzmény: #250028

Szerintem is. De hagy így marad, akkor usa termékek külföldön nem nagyon fogynak, az eu meg "szinte ingyen, amerika által támogatva" kapott bónusz export ösztönzést. Ha feltételezzük, hogy eu képes az önellátásra valamilyen szinten, akkor ez az árfolyam csak a pénzpiacokat zavarhatja.

Viszont lassan úgy tűnik, hogy felfeléé nagyobb tér lesz mint lefelé... (deviza piacon, eurusd vonatkozásában)

Persze nem tudjuk, hogy Kinának most mi az érdeke.