nem vagyok hülye, de ne offoljunk, mindenbe bele lehet magyarázni.
nem vagyok hülye, de ne offoljunk, mindenbe bele lehet magyarázni.
halkan megjegyzem, h. mivel ez az egyetlen általánosan figyelembe vett volatilitást mérő index, és a hati a nemzetközi szentiment által erősen befolyásolt, szerintem is van ill lehet komoly indirekt kapcsolat hati és VIX közt...
az más kérdés, h. nem big-e által leírtnak megfelelő kapcsot látok, a jelenlegi érték számomra is semlegeshez közeli ill. már semmi plussz infoval nem jár.
Nálam inkább A, C, ha mégis B, annak nálam előfeltétele, hogy értékelhető plusszban zárjon hétfőn EU és USA is, de legkésőbb kedden. De erre most kevés esélyt látok
na megyek tévézni..holnap reggel meglessük merre lesz az indulás..remélem lefele :D
nem rohadtul semmi köze hatihoz. USA topikba való.
na de hogyne volna...hangulat határozza meg...de amit úgy gondolsz töröld..nem haragszom meg:)
nézd meg hosszútávon.. 30felett semmi... 60felett alakul
egyébként meg ennek sinsen semmi köze hatihoz, szóval Roland utolsó ilyen volt, többit törlöm
szerintem pánikot mutat!
30 fölött esz érdekes, ilyenkor pánikot jelez!
Hetesen jó ezt nézni!
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=vix
bár a vix...????
az semmi...görögök perlik usa bankot...na ez inkább shortra jó
rosz hírre venni kell....vicc
ebbe igazad van hétfő nyitás sztem se fényes de hátha,hír nélkül is lefelé vártam
hát éppen most nézem a híreket a tévében....nem sok jóval kecsegtet a longosoknak :
- vulkáni hamu, repülőterek megint zárva lesznek.
- minket elönt az árhullám, a vihar...
- lengyelországot is elönti az árvíz..
- GDP hiány tartani nem tudjuk majd.
- USA beli bankok kivizsgálása..stb.
így van,én most piactól várom,,,itt nemlehet még eldönteni..2hét és tudjuk
Vagy feltörés...de az is brutális lesz! :D
Hibaz mester 1500pontos elmozdulást mond,sajna az irányt nem mi döntjük el.
most már jó a kép...öhöm..mit is akar ez jelenteni ? brutális letörés fog jönni ? :D
nézd meg 5 hónapos felbontásban is....a BUX 14 % -kal túlteljesíti az SP -t..
lehet hogy 1 hónap felbontásban nem...de ezt több felbontásban is meg kell vizsgláni.
http://stooq.com/q/?s=s%26p500&e&d=20100421&r=&r=bux
ez az uccsó hónap....