Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#249671 BudFox Előzmény: #249648

nem tudtam megnyitni a képedet...de szerintem kicsit alulteljesítettük a nyugatot esésben is.

csütörtökön USA elég szépen esett...szerdán 23845 ön zártunk ha jól emlékszem..

másnap meg felmentünk 24000 -re.. közben USA esett folyamatosan.

pénteken bezártunk 23699 -en.

tehát :

szerda zárás 23845 , azóta SP esett 32.3 pontot és mi még mindig 23699 -en vagyunk.

Mi estünk a hét közepe óta 0,6 % -ot mindössze az USA meg 2,7 % -ot

1105 előző pénteki SP, mi akkor voltunk 22012 -őn.

1135 mostani SP , mi 23699 -en

------------

tehát az SP ezen a héten visszakorrigált 2.7 % -ot,

mi pedig 7, 6 % ot.

22606 on kéne most ácsorognunk ha rendesen lekövetjük az USA -t..persze ez a nagy kiszállók, illetve nagy vevők miatt nem teljesült szerintem...kicsi a piac teljesen megváltoztat mindent egy nagy játékos.

látható hogy sokszorosan felülteljesítettük ezen a héten az USA -t. nem értem mire ez a nagy optimizmus. mindent a nagy befektetők irányítanak.

#249657 Waszeitung Előzmény: #249648

21500-24500 között vagyunk,lefelé nagyobb a hely :D

Tény hogy nagyon tartják a magyar piacot,viszont rátapadtunk bolli alsó szalagra,hétfői nyitóban megtolhatjuk lefelé,23600 sokszor lett tesztelve,szval törhetjük is,de ezen az idióta piacon nem szabad a felfelétől sem elzárkózni,bár nem nagyon van kraft 24e felé....

#249648 Hibaz Előzmény: #249597

Egy biztos,mégpedig egy újabb 1500 pont fölötti elmozdulás...

http://kepfeltoltes.hu/view/100516/BUX101260_0516_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

elég nagy a disztribucio is,tehát nem is az a lényeg hogy nyitás után mennyit esik,hanem,hogy zárás előtt megjönnek-e a vevők......60 közeli Rsi-nél,brutál SC jöhetne kedden(RSI támaszvonal!!!)

ez a szűk bolinger nem maradhat sokáig....kérdés,hogy az első irány lesz-e a helyes irány...)

#249597 Waszeitung Előzmény: #249583

Nagy vízen túl visszaadták az emelkedést most rajtunk a sor,gépészkedhetnek itt még egy darabig,de annál jobban fog fájni,felülteljesítünk le és fel is....

#249593 Joello Előzmény: #249577

Szerintem nem a jövő héten lesz 22e alatt, de nemsokára. viszont 24e fölött se lesz hosszú ideig , ha egyáltalán lesz felette jövő héten.

#249577 Waszeitung Előzmény: #249570

Ejej Bud,legalább a pesszimizmusod lenne a régi,szval mondjuk együtt:a hatinak következő héten 22e alatt a helye! :D

#249570 BudFox Előzmény: #249458

én már nem merek megjósolni semmit sem hétfőre...

azok után amiken keresztül mentünk már semmin sem szabad meglepődni.

Na! Most van 3 verzióm …

#249458 lyonell

Na!

Most van 3 verzióm :)

A. Hétfő lecsorgás,kedd lecsorgás.Szerda,Csütörtök leütés :)

B. Kicsi fel,stagnálás,kedd kicsi fel,asztán visszaveszik és megyünk fel :)

C. Hétfőn erősen leütik,akkor durva,ez lenne a legjobb mert akkor még zuttyan eggy nagyot le :)

Egyenlőre eggyiket se tudom kizárni,Aszt hiszem a hétfő nyitó első 2órája elég döntő lessz,és az utolsó két óra.Akkor már ki lehet zárni dolgokat,addig gondolkodom.Bár átgondoltam és elvileg jönnie kéne a héten eggy lefele körnek még :) Kiváncsi v.ok ti, hogy gondoljátok :) Nektek mi a vélemény?

#249456 Amatoregy Előzmény: #249451

Feladom!

Hiába kérem lyonell-t, hogy a válasz gombot használja. Rendre új hozzászólást nyit, így fogalmam sincs, hogy kinek válaszol....

:(

Egyébként grat!

Remélem hosszú széria lesz, mert ez hordozhat veszélyeket... (És az általában többet visz)

Úgyhogy Összességében Ki…

#249451 lyonell

Úgyhogy Összességében Kijár Mindenkinek Eggy Jó Nagy GRATULÁCIÓ!!!!

GRATULÁLOK MINDENKINEK!!! És Sok Sikert Továbbra Is :)

Úgyhogy Összességében Ki…

#249450 lyonell

Úgyhogy Összességében Kijár Mindenkinek Eggy Jó Nagy GRATULÁCIÓ!!!!

GRATULÁLOK MINDENKINEK!!!

Plussz napi 18 órát prób…

#249449 lyonell

Plussz napi 18 órát próbálok tanulni,tőletek,grafikonokat,brókertől,minden honnan és próbálok mindent amit tanulok a saját szem szögömből jól felhasználni.

Nektek nagyon sokat kösz…

#249448 lyonell

Nektek nagyon sokat köszönhetek.Tőletek sokat tanulok,benne van jó ocskán a ti érdemetek is.

#249424 rbbj11 Előzmény: #249328

Ez egyelőre minden elismerést megérdemel, pedig nem volt könnyű a piac az utóbbi időben. Már kíváncsi vagyok, te magad mit gondolsz ezekről a hatalmas sikerekről, minek köszönhetőek?

#249419 BudFox Előzmény: #249387

hát egy kicsit feljebb jöttek a nap végére..

de néztétek németeket, meg angliát ? brutál nagyot estek ők is..

nehogy hétfőn rögtön pluszban legyenek a futuresek, mert akkor baj lesz megint..

azért bizakodó vagyok...hétfőn 400 ponttal le...csak nehogy megvegyék ezt is..szivatás az tuti hogy lesz.

#249411 Waszeitung Előzmény: #249387

Magyar piactól tanultak,amúgy ne legyünk telhetetlenek,tegnapi -1% ot túlszárnyalták,erre lehet hati ki is tör .....lefelé :D