Nem kell hozzá éleslátás, hogy az ember mindkét zászlót észrevegye. Normális híradásokban az is szerepelt, hogy pénteken Izrael megalakulásának 62. évfordulóját is ünnepelték, azon a rendezvényen vett részt az ülés előtt.
Nem kell hozzá éleslátás, hogy az ember mindkét zászlót észrevegye. Normális híradásokban az is szerepelt, hogy pénteken Izrael megalakulásának 62. évfordulóját is ünnepelték, azon a rendezvényen vett részt az ülés előtt.
Én sajnos nem voltam itthon délelőtt :-( , pedig akkor még itt sem esett.
Én is láttam, milyen a kitűző, de akkor is ugyanaz a szitu...
én matattam, igaz, csak 1 kézzel....:)))
d.e itt még nem esett, olyan 2 óra körül kellett, hogy befejezzem.....most szakad
Mindjárt teszem a növényesbe...
ibiza egyedüliként, észrevette, hogy milyen az izraeli kitűző.......
Jobbik-LMP családi összefonódás
http://mandiner.hu/cikk/20100514_jobbik_lmp_csaladi_osszefonodas
a kitűző úgy látom israeli-magyar barátság kitűző.. tárgyalásokra szokták kitűzni...
de ajó kapcsolatért inkább tenni kéne..vendégként viselkedni nem gyarmatosítóként...mert így gyorsan megrázzátok a pofonfát..és akkor nem kell panaszkodni..
traubis berkovicsok..casinóvárosos kóklerek..alvállalkozókat ki nem fizető zsidó építtetők..tolvaj izraelita politikusok nem nagyon segítik a barátkozás folyamatát
ne feledjük az előitélet az elsősorban tapasztalat.
Akkor jó! ;-)
Matgab hasonlata egyébként tényleg sántít.
(én csak azért írtam rá, mert utálom a komcsikat... :-) )
Fujj, itt rettentően trágya idő van, szakad az eső. Kár, hogy ráérünk politizálni, olyan jó lenne inkább a kertben matatni... :-((
a kommunizmus a történelem szemétdombjára került a hasonszőrüek közé..a komcsik pedig kaméleonok.. gerinctelen elvtelen hernyók..amely elvért sokan meghaltak..és sokakat megöltek azt most simán júdáspénzre váltják..
demokrácia van ezeket a hernyókat egy stabil réteg (érdekes módon akikből kádárék csináltak földigilisztát)támogatja.. ezt el kell fogadni..az is tény a halálozási statisztikákat nézve a következő választásra a számuk jelentősen megcsappan...a lényeg a megtévesztett és bizonytalan réteget most nem sikerült behülyíteniük..
igen ezt kellene már felfogni..nincs kettős mérce..
ha mocskos zsidó megöl egy palesztín gyereket vagy a fajtája miatt gyúlöli akkor nem különb a hitleri mocskos fasisztáknál..ha komcsi kukába rajzolja a horogkeresztet akkor a vöröscsillagnak is ott a helye..
vagy..minden eszme legyen elérhető..nincs büntetés holokauszt tagadásért..ha akar valaki vöröscsillagot hordani tegye de akkor jöhet a horogkereszt is..én a méreteket korlátoznám max 5cm-ben..oszt legyen mindenki akkora hüje mint amekkora akar..
Anno thaiföldön a piacon egymás mellett volt che hitler marx vöröscsillagos vagy horogkeresztes pólók..egy árban voltak..melyik hülyének melyik kellett..megvehette..
könyvesboltban is ezt látnám szivesen a biblia a korán a talmud a mein kampf a zöld könyv.. egykupacon..mindenki azt vesz amit akar.. és nem egy érdekelt ellenjegyzésével gazdagon tüzdelt változat hanem az eredetiek..esetleg több kiadás..esetleg magyarázatokkal..azt veszed amelyik neked tetszik...
manapság elveszik a gondolkodás szabadsága..az emberek frusztrációja deviáns vagy társadalomellenes cselekedetekben nyilvánul meg.
Ránéztem az LMP Youtube portáljára.
A kommentek között érdekes dologra bukkantam.
Ott az egyik nick azt írja, hoy a Jobbik jogsegélyszolgálatának a vezetője, Hunyadi Gábor és az LMP-s bombázó Szabó Timea férj-feleség lennének?
Mondjuk én már semmin sem tudok meglepődni.
azért írtam le, mert így gondolom......
ugye most viccelsz?
rossz hasonlat, szerintem....
ugye most viccelsz?
rossz hasonlat, szerintem....
:-)
Tudod mit? Maradjon a csillag, ahol akar, az elvtársak legyenek már a kuka alján...
okos matrica akkor lett volna ha a szemetes alján már ott lenne a vöröscsillag..
Csak egy mondat -az árnyékvilágból oly nehezen távozni akaró- horn gyulától:
"Igen, 56-ban fegyverrel a kézben védtem a törvényes rendet."
:-)
"Ezek után el lehet rajta gondolkodni az illető melyik országot is kívánja képviselni."
Vajon mi történne, ha választania kellene? Ez gondolom nálad sem kérdés. ;-)
Az meg, hogy mi jogszerű és mi nem, csak két példát mondanék:
a zsidó deportálások is jogszerűek voltak az akkor érvényben lévő törvények alapján.
az 56-os forradalom vérbe fojtása is jogszerű volt, az azóta is érvényben lévő magyar alkotmány alapján.
"...akkor is ez volna a véleményem, ha bármelyik másik pártból, tette volna valamelyik képviselő..."
Ha ezt komolyan gondolod, akkor ok.
De ne csak az legyen, hogy mivel jobbikos tett valamit, ezért itéled el, másokkal pedig "rugalmasabb" vagy... ;-)
Nem mer' az egy mocckosz tehhohiszta, és húzzon a tömegphusztító fegyveeivel a büdösz picába. :))
Ezek után el lehet rajta gondolkodni az illető melyik országot is kívánja képviselni. Nem először került elő náluk az izraeli zászló (pl május1).
Szerintem, azok az emberek, nevezzük öket annak, pedig "politikusok", elméletileg az ország első emberei.....
Az ország első embereitől, az hiszem, elvárható lenne, hogy törvénytisztelően járjanak el....., a törvény, hogy helyes, vagy nem helyes, itt most nem kérdés, törvény.....,
A mellényes ember, olyan ruhában volt, amit a pillanatnyi törvény nem enged meg......
Itt nem azon van a hangsúly, hogy nem bújik mentelmi joga mögé, hanem arról, hogy tudatosan követt el törvény sértést.......ez viszont elszomorító......, de csak szerintem.
Megjegyzem, akkor is ez volna a véleményem, ha bármelyik másik pártból, tette volna valamelyik képviselő......