Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Az LMSZDSZ első törvényjavaslata

#249509 Csusza Előzmény: #249498

A dologhoz azért hozzá tartozik, hogy Vona előre bejelentette, gárdista mellényben fogja elmondani az esküt. Utána pedig nyilatkozta, hogy természetesen -amennyiben törvényt sértett-, akkor vállalja a felelősséget, nem menekül a mentelmi joga mögé.

Lehet ezt a dolgot kétféleképpen értelmezni, de hogy egyenesen járt el, az biztos.

#249507 Csusza Előzmény: #249497

Igen, az izraeli zászlós kitűzőre gondoltam. Bár az az "antifasiszta" akármi sem való, de azzal csak nevetségessé teszik magukat.

Ez viszont a magyar országgyűlés.

Elgondolkodtam azon, vajon azt is szó nélkül hagyták volna, ha valaki iráni, esetleg palesztin kitűzővel jelenik meg?

Re: nincs cím

#249506 Netmaster Előzmény: #249505

Nem ez a trónszerzés legjobb módja? Először kell egy hátország, aztán irány a barikádokra. ;)

én mindig azt hittem inn…

#249505 Sumér harcos

én mindig azt hittem innen szórakozik vki....erre az Őfelségére:)

ez egy magát felvállaló,a képen is látható személy?:)

aki ide a stock-ra csak bevette magát....

mi inspirálta,hogy pont itt is megjelent?

mármint a stock-on?

tőzsdézik?

honnan szúrta ki magának akkor a Stock-ot?

máshol eddig még nem találkoztam vele eddig,erre már a barikádon van:)

#249502 gentlemanus Előzmény: #249496

Na ez nem semmi szituáció lehetett:

:DDDDDDDDDDDD

"

....

A barikád.hu egyik munkatársának volt szerencséje a Magyarok Házában egy rendezvény után személyesen találkozni királyunkkal, aki köszönésképpen (a hagyományokhoz hűen) kézcsókhoz nyújtotta kezét. (szerkesztőségünk munkatársa sajnos nem ismerte fel uralkodóját, de őfelsége nem jött zavarba: egyszerűen bemutatkozott - a szerk.)

........

"

Hahhhhhhhhhahahaha.

Erre nem tudok mit mondani.

#249501 Netmaster Előzmény: #249447

Bizonyára rendkívül alapos lehetett, ha nem csak az etikai bizottság munkálkodásának eredményéről nincs hír (egyéb konkrétumokról nem is beszélve), hanem még az eredeti hírt is levették az szdsz.hu-ról. Á, tuti nem azért csinálták, hogy a választások előtt megszívassák az ellenfelet. Ilyesmiről szó sem lehet, az SZDSZ egy talpig becsületes, magas erkölcsi mércével rendelkező párt. :)

#249498 Scipio Előzmény: #249488

Engem Horváth izraeli zászlós öltönye sokkal jobban kiakasztott, mint Vona mellénye, amit tőlem ott hord ahol akar, de egyetértek Sólyommal, törvények betartására esküdni, miközben éppen nyíltan kikerülöm azt, nem igazán elegáns, és akkor még finoman fogalmaztam...

#249497 Sumér harcos Előzmény: #249476

itt szerintem Csusza nem feltétlenül az antifasiszta vagy milyen baromság kitűzőre gondolt....

hogy felháboritó...

hanem az Israeli zászlót büszkén viselő "honatyára"...a Magyar parlamentben.....

hogy jön ide az Israeli zászló,mit képvisel,mit közvetit itt a Magyar parlamentben egy ilyen zászló,ezt árulja már el nekem vki,de most komolyan...........

mi a fax köze van itt ebben a tetves Országban 9.5 millio embernek ehhez az emlitett zászlóhoz,Országhoz?

Szerkesztőségünknek nem …

#249496 Wall street

Szerkesztőségünknek nem más írt levelet, mint Őfelsége a Magyar Király! Az uralkodó megüzente a barikád.hu-nak legutóbbi óhaját, melyet mi – hű alattvalókként – az alábbi cikkben közlünk olvasóinkkal. Királyunk nem aprózta el a dolgot: saját honlapján tudatja a magyar néppel, hogy feleségül Magdaléna svéd hercegnőt óhajtja, miniszterelnöknek pedig Dr. Semjén Zsoltot.

I. Levente Apostoli Magyar Király óhajai:

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király üdvözli a Magyar Népet, Nemzetet!

Óhaja előrehozott választások a Magyar Parlament Alsóházban, KDNP kormány alakulása Dr. Semjén Zsolt miniszterelnökségével!

Őfelsége I. Levente Magyar Király köszönti a Magyar Népet, Nemzetet! Őfelsége óhaja egy intelligensebb világban való lét, melyben több a szeretet! Legyen magyar a diplomácia világnyelve! Köszönt minden Földlakót az összes földrészről, talán már vagyunk 7 milliárdan!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király üdvözli a Magyar Népet, Nemzetet!

Óhaja előrehozott választások a Magyar Parlament Alsóházban, KDNP kormány alakulása Dr. Semjén Zsolt miniszterelnökségével!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király Ő Királyi Felsége Magdaléna svéd hercegnőt óhajtja feleségül Magyar Királynének!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király gyűjtést szervez a Budavári Királyi Palota felújítására az OTP 11773487-00438065 bankszámlaszámra!

Támogassa a Magyar Királyt és a Magyar Királyságot!

Szent István Király a Koronát a Pápától fogadta el!

A Szent Király a Királyság jogi alapjának, a Szent Korona tanának megalapozója és védelmezője! Az Uralkodó, aki megalkotta az Ősmagyar és a Keresztény európai lelkek synthesisét, s ezzel megalkotta a keresztény magyar nemzet lényegiségét! A Magyar Nemzet és a magyar nemzeti elit hivatása és kötelessége hagyományai és műveltsége alapján a Kárpát-medence irányítása!

I. Levente érdeklődési körébe, többek között, az alábbi történelmi kutatások tartoznak:

http://barikad.hu/node/18363

Ez az ember ez már tényleg beteg, Én bezáratnám, simán :D

#249494 Sumér harcos Előzmény: #249452

hát nem emlékszem pontosan,de talán 1 hónapja itt volt Soltvadkerten Sólyom....

végigjárta az összes települést a Kiskunsági Nemzeti Park körül...és az összes polgármesterrel akart találkozni ezen településeken...

azt a seggnyalást amit itt csaptak neki,undoritó csúszás mászás volt,helyi tv-k stb....Font,Kerényi vitte a primet.....

Kiskunhalasi nem tudom milyen szerveződéstól kapott egy kézzelkészitett népi disztárgyat egy gyönyörűen faragott óriási méretű kürtöt,fáből,csontból nem emlékszem miből készült....

a lényeg,amire ki akarok lyukadni,az az,hogy ekkor mondta neki az ajándékot átadó hölgy:

-a kürtöt,ha megfujja Elnök Úr,akkor mindenki tudja és segiti az ön harcát.

-ha mi fujjuk meg a miénket akkor pediglen ön teszi ugyanezt.

Azt hiszem konkluzioként csak annyit:BAXHATJUK A KÜRTÖT!

#249488 Waszeitung Előzmény: #249476

Nem tudom hogy ez a szimbólikus "antifasiszta" rajz mennyire egyezményes,és használt szerte a világban,feltételezem ez a két paprikajancsi,akik már az első ülésen is a telefonjukkal vannak elfoglalva,a Jobbik elleni tiltakozásuk jeléül viseli, ezáltal fasisztának bélyegeznek egy olyan jelentős támogatottságú pártot akik törvényesen jutottak be a parlamentbe,így áttételesen lefasisztáztak 850 ezer választópolgárt....ezeket végiggondolták?

És kérdezném őket,mi alapján került a Jobbik ebbe a kategóriába?

#249486 Sumér harcos Előzmény: #249446

Piere-t,Oszi ellenfelét én is néztem....talán egy nyelvtanfolyan először is....

gondoltam is magamban,húzzon a francba:)

amit a Jobbik körül műve…

#249484 Sumér harcos

amit a Jobbik körül művelnek a kedves más egységekhez tartozó politikusok,egyszerűen felháboritó..............

#249479 Wall street Előzmény: #249467

Teljesen igazad van !

Úgy látszik ezek már mind mellékes dolgok, hogy például sok embernek nincs normális egészségügyi ellátása, vagy például sok idős embernek csak 20 ezer, vagy 30 ezer lesz a nyugdíja , vagy még annyi se lesz, vagy egy ember keres mondjuk 130 ezret és ebből kell neki fizetni a 60 ezres lakáshitelt és még élj is meg belőle, pláne ha van gyerek .

#249469 Csusza Előzmény: #249348

Ezt csak most láttam én is. Döbbenet...

http://img.index.hu/imgfrm/7/9/7/8/BIG_0007577978.jpg

Ehhez nem szólt semmit a köztársaság elnöke?

Vagy csak az volt fontos, hogy velem (is) tudassa, miszerint egy demokratikus választáson kinyilvánított véleményem miatt másodrangú állampolgár vagyok.

Ez kib@szottul jól esett, köszönöm elnök úr...

#249467 pruntyoke Előzmény: #249452

gondolom meg lesz a véleményük az utódoknak a 2010-es választásokról mikor 40-50 év múlva tanulják majd történelem órán, hogy holmi mellényen bírnak az ország kormányzói fennakadni mikor égető problémai vannak úgy amúgy az egész országnak...

nem is értem mi ütött ezekbe a politikusokba...

a józan észt nem lehet tanítani...

viszont mivel tanulni sem bírnak a múlt problémáiból ezért én személy szerint nem sok jóra számítok a jövőre nézve sem...

ne legyen igazam :)

Cigányoztak a Stop.hu zs…

#249465 Wall street

Cigányoztak a Stop.hu zsidai - jó cigány az, akit rá lehet uszítani a magyarokra

Ismert cionisták tüntettek a Jobbik ellen a Parlament alakuló ülése előtt a budapesti Vértanúk terén. A Méltóságot Mindenkinek Mozgalom magyarellenes megmozdulásán láthattunk olyan nagyszerű demokratákat, mint például Iványi Gábor és Ungár Klára. A Stop.hu című hírportál a rá jellemző egyoldalú, a magyar nemzeti oldalon gúnyolódó, tényeket elhazudó módon tudósított az eseményről, miközben lefotóztak, majd a képaláírásban lecigányoztak egy magyarérzelmű nőt.

A magyar cigány már nem kell Ungáréknak

A zsidó propagandagépezet a Parlament pénteki ülésnapjáról és az azt kísérő jelenségekről szóló beszámolókban apait-anyait beleadott a Jobbik, s általában a magyar nemzeti oldal mocskolásába. Ezúttal azonban az egyik ismert cionista hírportál, a Stop.hu alaposan túllőtt a célon: Nagy nyilvánosság előtt lecigányozott egy olyan, a közölt fotó alapján beazonosítható magyar állampolgárt, aki nem biztos, hogy cigánynak tartja magát. A nő bűne csak az, hogy szólt a magyar érdekekért.

A Stop képgalériájában két fotó is található, amelyen az említett nő a „főszereplő”. Az egyik fotó képaláírása így szól: „A Jobbik cigányasszonya Ungár Kláráékat győzködi”. Mint megtudtuk, a képen látható nő valóban győzködte Ungár Kláráékat, méghozzá elég hangosan, tehát a Stop tudósítója is hallhatta, hogy pontosan miről. A kajmán portál által lecigányozott nő Ungár Klárának és elvbarátainak föltette a kérdést: „Miféle méltóságról és megbékélésről beszélnek maguk, amíg nem történik meg a 2006. október 23-án elkövetett rendőrterror, a szemkilövések felelőseinek, és azoknak a személyeknek a megbüntetése, akik az elmúlt nyolc esztendő folyamán kifosztották a magyar nemzetet.

Ungár Kláráéknak a Stop által lecigányozott nő azt is fölrótta, hogy az SZDSZ-MSZP kormányzásának „jóvoltából” hazánk újra a három millió koldus országa lett. A Stop tudósítója azt sem hallotta, hogy miért mutatta föl a hölgy a 2006. október 23-án kilőtt egyik könnyfakasztó gránát helyszínen begyűjtött hüvelyét. „Vajon mit rejt a henger?”, szól a zsidó portál képaláírása. A „henger” most már nem rejt semmit, de kilövése előtt rejtett. Gázt, amit Ungár Kláráék a magyarokra lövettek az eszetlen „magyar” rendőrökkel. Ezt mondta a fényképen látható hölgy a díszes SZDSZ-es társulatnak.

A "henger", amiről a neopartizán portál nem tudja, hogy az mit rejt

A fent leírt történetnek egyetlen tanulsága van: A zsidók szemében a cigány csak akkor elfogadott, akkor állnak szóba vele, ha rá lehet uszítani a magyarokra. De ha kiáll a magyarok mellett, vagy magyarnak vallja magát, akkor a Stop elegánsan lecigányozza. Jó lenne ezen elgondolkodni. Nekünk is, meg a cigányoknak is.

Mikó Áron – Kuruc.info

A képek : http://kuruc.info/r/26/59588/