longon megy a stop :-)
M1 alapján Zoli :-)
Még egyeztetnek. Lehet, hogy be kellene állni vétellel feljebb?
köszi! :-)
long zárásokat beirtam.
mostanában napon tuli tradeket üzök inkább, mert nincs időm.
Zolival szoktam dumcsizni.
most 1,27907 1,2722 1,2535, ről vannak hosszu eurusd shortok mondhatni stop nélkül :-)
mosrt épp van longom is benne 1,23744-ről.
folyamatosan zártam nyitottam a shortokat.
Amugy ha már elliott, megt dupla csúcs akkor nézettek rá egy havi chartra!!!!!
1,05-ös cél?
ez egybe esik adow 3500-al!!!!
tiszta gáz, na de majd meglátjuk.
gbp usd shortjaim is vannak.
S@p-t pedig benyalttam abban volt 1206-ról.
Archineussal szoktam dumcsizni.
amugy köszi az érdeklődést.
Szeretjük a hullámokat!!! :-)
Szokásuktól elérően túl "könnyen" megadták ma magukat eddig.
Igen. De egy long öt is megtépázta. Mondjuk múlt pénteken kevés esélyt adtam volna a mai árnak.
ott volt, de én rég megírtam, hogy kiléptem. Nagyon rég. És nem is voltak ilyen távoli céláraim, m. nem nagyon hiszek Elliottban sem :)
De kratya nagyon-nagyon sokáig kitartott a véleménye mellett!
NEW YORK (MarketWatch) -- The euro will fall to just $1.15 by the end of 2010 as tighter fiscal policies in Europe will be warranted, keeping monetary policy loose, to address the massive debt problems of some member countries, UBS economists said Friday. The firm's new forecast is down from a previous expectation that the euro could buy $1.30 by year-end, from /quotes/comstock/21o!x:seurusd (CUR_EURUSD 1.2397, -0.0125, -0.9982%) $1.2451 currently, already a 17-month low. The euro will decline to buy $1.10 by the end of 2011, versus a previous forecast of $1.25 by then, economists said.
Igen! De elötted is ott volt a lehetöség 1.38-as shorttal. Ugyan megjátszotta-e végig a longja óta?
Én gratulálok az 1,25-ös árfolyamot megjósoló tradernek, aki sok 100-1000 pipen keresztül kitartott az elképzelése mellett!!!
Már itt is. Szerintem jövő héten lesz egy kis emelkedés. Csak nehogy hétvégén megint bazi nagy réssel nyisson.:)
Én betettem fibóba a 138,2-t, nagyon sokszor csak az teljesül, és nem a 161,8.
Tartom a 1,23-as célárat egyenlőre. Ott pihit kellene tartania. Szvsz.
Tudod mi a hátborzongatót?!
4h-n ha az emelkedés törését számoljuk a célárak a következők:
I.-161,8%=1,21643
II.-200%-1,19448 szinte egybeesik a 200-as havival!