Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Vészhelyzet: már indulás előtt hülyének tetteti magát a kormány?

#249282 Netmaster

http://buksz.blog.hu/2010/05/14/szijjarto_hulyenek_lattatja_a_teljes_kormanyt

"Pedig a választások óta kibontakozott ostoba színjáték semmi mást nem mutat. A kétharmados többséget szerző, lényegében bármiféle hosszú távú gazdasági és társadalmi vízió megvalósításához a normális körülmények között elérhető legnagyobb politikai hatalmat kezében tudó Fidesz egészen szánalmas módon egyetlen gondolat és szó köré építi minden kommunikációját: vészhelyzet. És hiába tűnik csábítónak, valójában teljesen felesleges vitatkozni azon, hogy tényleg vészhelyzet van-e, vagy sem, mert a vészhelyzet jellegéből fakadóan rövid távot jelent. Sőt, ultrarövid távot, csak egy pontot az időegyenesen. Mi van a hosszú távú elképzelésekkel? Tervek? Víziók? Stratégia?

Egyetlen dolog van: magyarázkodás. Erről szól a feltáróbizottságosdi, erről szól a növekvő GDP csökkenőnek hazudása, az "akarnánk, de miattuk nem lehet kisebb a hiány", és valójában a leendő kormány szinte minden gazdasági témájú megnyilatkozása. Ehhez végülis keresve sem lehetne kifejezőbb kabalaállatot találni Szijjártó Péternél."

Legyen több szeretet a világban!

#249269 Őfelsége

Az emberi élet védelme intelligens emberi magatartásmód!

Re: nincs cím

#249253 rbbj11 Előzmény: #248984

semmiféle szdsz nem egyeztetett soha wwf-fel parlamenti munkába bevonásról...anyira unalmas már ez az lmp elleni alaptalan hadjárat....

Re: Előállították Hagyó Miklóst

#249239 matgab Előzmény: #249233

egyetértek Netmasterrel!

Remélem Hagyó stílusosan villamosszékben végzi! :)

#249056 Zabás Előzmény: #249050

A mostani választásokra gaz volt, ha a kutyámat indítottam volna FIDESZes színekben akkor is ő nyert volna :))

#249050 zeeh_ Előzmény: #249040

Jogos. Ez a párt jó példája annak, hogyan lehet csinálni egy látszólagos versenytársat, miközben a párt sorait részben volt narancsos képviselők adják.

Önállóan nem érték volna el az 5, de az 1%-ot sem szvsz.

#249040 Zabás Előzmény: #249029

Szerintem a KDNP-t is ide lehet sorolni!

CSak ők benyalták magukat!

A leggusztustalanabb pártok egyike! Élükön azzal a jóllakott napközissel!!!

Akit még nagyon utálok az a másik napközis Tarlóst!!!

#249037 Csusza Előzmény: #248994

Elolvastam, valóban "nyugodtabb".

Az "értelmességgel" azért vitába szállnék.

Idézet: "Ahogyan fogalmazott (Sólyom L.): a mentelmi jog nem jelenthet menetlevelet a tudatos jogsértőknek. "

Gratulálok. Menetlevelet...

Én menlevelet írtam volna, bár én távolról sem vagyok olyan értelmes, mint ez az újságíró...

(amennyiben Sólyom mondta így, akkor persze neki grat)

Sólyom mondanivalójához pedig: Igen, igaza van az elnök úrnak! Nem kicsit, nagyon...

Csak azt az apróságot nem értem, miszerint eddig miért nem emelte fel ilyen határozottan a szavát a vélhetően tudatosan jogot sértő részegen autót vezető, sikkasztó, pályázati pénzeket elcsaló vagy éppen a hatóságokat félrevezető képviselőkkel kapcsolatban???

#249029 zeeh_ Előzmény: #249022

FKGP, MDF...

Az biztos szvsz, hogy a 2/3 birtokában minden követ meg fognak mozgatni, hogy a Jobbikot szétverjék és ne legyen rájuk veszélyes 2014-ben. Élükön a sok volt MSZMP-s, KISZ-es, magukat rendszerváltónak mondó (de az előző rendszert aktívan szolgáló) kétszínű majommal.

Most mernék fogadni, hogy a 2/3 ellenére az ügynöklisták nem fognak nyilvánosságra kerülni. Kitalálnak majd megint valami okot, hogy ezúttal épp miért nem lehet nyilvánosságra hozni.

#249027 Zabás Előzmény: #249020

AZ tetszik az oldalban, hogy tényfeltáró és szinte mindenről beszámol, csak néha kicsit a maguk malmára hajtják a fizet és felesleges agressziót visznek bele!

Én nem szeretem egyik itthoni médiát sem mert egyik sem független és ezért mindegyik torz híreket közöl valamilyen formában!

#249022 Zabás Előzmény: #249015

Fidesznek a Jobbik az ellenfele senki más!!! Fidesz eleve sportot úz a rá veszélyes pártok megsemmisítéséből!

Igazából Ők egy FIDESZ 1pártrendszernek tudtak volna felhőtlenül örülni! ezért is irigyek az szocikra!!!

#249020 zeeh_ Előzmény: #249013

Nem mondom, hogy mindnek így kell íródnia, ebben a stílusban. Gyakran túlzásba viszik valóban.

Azonban amikor nagy pofátlanságra, gusztustalan dologra kerül sor, valamilyen szinten az indulat teljesen jogos.

#249015 zeeh_ Előzmény: #249003

Valóban.

Hol volt pl. a Trianon emléknap, amikor 1990-ben kivonultak a Parlamentből Trianon kapcsán?

Szépen ollózzák ki a Jobbik programjából az egyes elemeket, így kifogva a Jobbik hajójából a szelet.

#249011 zeeh_ Előzmény: #248994

Azért, mert úgy bírálja már mindjárt az alakuló ülésen a Jobbikot, hogy még nem volt lehetőségük bizonyítani. Hiába, no. Szeretne nagyon újabb 5 évig köztársasági elnök lenni.

Beszélhetett volna az országot ide juttató MSZP-SZDSZ-ről, ehelyett a Jobbik ellen szólalt fel.

Biztos ilyen "független" köztársasági elnökre van szüksége ennek az országnak?!

Aki nem ért egyet a nagy (ál)rendszerváltó pártokkal (akik közül a 2/3 birtokosa vélhetően nem hozza nyilvánosságra az ügynöklistákat, holott a 2/3 birtokában gond nélkül megtehetné), arra egyből ráakasztják a szélsőjobboldali, náci, rasszista, fasiszta, antiszemita jelzőket.

Baromi sok minden változott tényleg a szoclib bandához képest...