henci akkor longolj...megvan a gyógyszer...:(
én 690-en. szerintem ma már nem csinálok semmit sem. szerintem fel fog menni egy 100 pontot, aztán uannyit le és meredeken fel.
volt már ilyen pénteki napunk nem is egy. de persze nem biztos.
Rg-t pár száz vétellel felhúzták +1% al,hülyegyerekek játszótere ez,remélem szórnak homokot majd a fejükre...
18kig a ricsit várjad légyszives, ne itt offoljál.:D
ez a sok kényszerbeteg longos akiknek mindent megkell venni kezd zavarni...
a játék az lenne, ha beöntenék piacot jó 20-30%-al mondjuk 18 k-ig trendszerű eséssel. Ebben egy jót shortolnánk, aztán egyedi részvény long várva válság végét és a duplázást. :D
Egyszerűsítené a dolgokat ha így menne piac.
Ami most van az egy iszapbirkózás 200 pontokkal, múltheti robotmunka felkavarta az állóvizet egy kicst. :D
Ma rejtélyesen vagyunk hülyék,viszont lesz egy fellépésem a dühi topikban ha délután bevágják Otit,de előtte engem kivágnak a pozimból....Mollyban is van +1,5% potencia hogy 0ba húzzák,miért hagynák ki?
Ricsi jó mulatozást!
ezt tudjuk páran, ezért maradunk ki a kihagyhatatlan lehetőségből :)
sáv maradt, sávban csökkenőből indultunk emelkedőbe, de ezt a képet beraktam egy órája kb.
15percen éppen 20MAn ülünk.
megint kiszállómon, de ezt már nem írom többször :)
tetű hati ott lenne, nem panaszkodnék
azért nem zártam, mert otpt önteni kezdték... Gondoltam, hogy hatinak erre rallyznia kell... kifogják szedni a stoppom sztm
Na, nekem indulnom kell egy hétvégi bulira, majd vasárnap benézek, sziasztok:)
Én is ezt gondolom, azért is zártam a shortjaimat, rossz helyen nyílt, kész...
:) nem látom a nagy tételeket öntésben pl Otp-nél, elég gyér a forgalom bármi lehet belőle.
billeg a piac, hogy merre is legyen az irány ez így online szerencsejáték vsz. :D
Na, közben Vikit megválasztották miniszerelnöknek.
kimaradt a t. de így is jó.
25 felett? hát akkor el akarják adni jó áron...
még további ilyen klassz infokat adjál, hogy képben legyünk:-)
Én sem értem hogy most itt megint mi van nálunk,Rg-t húzzák barom módjára,Otit nem engedik bezúgni,hatit is veszik,bár nem zárnám ki azt hogy húznak - tartanak amíg csak lehet,minél több embert kiszedni shortból,mert ha egyszer elengedik a kezünket akkor nagyot esünk majd elhallgatunk...
Hathor bux viszont -1% ban van,Oti a mélypontról 6x ozott,szval az -2% szinte semmi,Rg+Molly nem érdemel sok szót...
"tartják"?!
nagyon kis vérszagra éhezett vadak vagytok :))
-1.96% mínuszban van. Mennyi legyen? gondolom -6-8% megfelelő lenne.
Közbe fél nap alatt egy éves banki kamat felét este :)