Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#248900 banyaiz Előzmény: #248897

nekem nem nagyon tetszik ez, hogy ekkora amcsi mínuszokra nincs semmi para piacon, meg Eur mélypontra.

Nehogy megint az legyen a sztori ami szokott amcsik felkelnek meglátják a piros színt aztán kitör rajtuk a vételi őrület. :D Lehet Otit is erre spekizve tartják.

#248897 Waszeitung Előzmény: #248891

Egész magyar piacra vigyáznak mint a hímes tojásra,emlékszel múltkori nagy szakadás előtt ugyanígy fogtak mindent aztán 1 óra alatt estünk vagy ezer pontot,komolyan ezeket nem értem hogy miért kell nekünk mindig árral szemben .... délutáni,nagy vízen túli eladási megbízásról még nem mondtam le végérvenyesen.

Még egy Sc,vagy nemtom minek nevezzem...

#248888 Waszeitung Előzmény: #248880

Engem nem ütött ki a stop,de a guta ki fog :D

Dax reggel óta fél óránként új aljat üt,csak ez a kis szerelemgyermek bux szed béres cseppet..

#248858 Zabás Előzmény: #248854

2,5-3,5 közt, de nem erre gondolok, valaki írta az árat? Vagy mire ugrott ekkorát???

fk

#248855 Waszeitung

No pár short le lett zárva,vagy merészebbek nyitottak longot? :D

Rg vel hála égnek jól tartják az indexet...

Azt lenne jó még tudni hogy ugye tegnap volt egy újra "elnyomás"hambiban,most akkor hétvégén meg kell menteni a világot?

A south pparkos videó zs…

#248849 matyesz

A south pparkos videó zsír!!! Már nem tudom ki linkelte be, de ázs volt! :))

#248842 Ricsi Előzmény: #248831

Jah, kinek-kinek...

Én örülök neki, mert így jobban elvagyok, de azért azt gondolom, egy ilyen instrumentumnál, amikor több ezer pontokat akarunk fogni, mind1 kellene hogy legyen.