nekem meg a rezsiszámla is:-(
Kötelező alapmű:
KawaBazsy (VIP) nincs cím
Gazdasági válság South Park módra. Naggyon jó, főleg a válságkezelés! :-)
http://videa.hu/videok/vicces/south-park-se13.03-humor-vicc-vnbqiqEv4kiHZZJy
Ebbe a válságban azok szívták a legnagyobbat akik eddig spórolgattak!
így van, igen. Ez a rossz, hogy megveszik.. egyszerűen nem lehet ráállni utána folyamatosra
a parás nap másnapját megveszik én sokkal jobban örülnék egy folyamatos, de masszív lecsorgásnak!
Ezt a megszorítást nem értem, nálunk sem működik.
Kevesebb pénz, kevesebb fogyasztás, kevesebb termelés, kevesebb adó, kevesebb pénz, kevesebb fogyaztás, stb, stb.
Egyszer Kopátsy Sándor (ha helyesen írom a nevét, az egyik legrealistább közgazdász szerintem) nyilatkozta azt, neki sok ismerősének van villája, de senki nem spórolta rá a pénzt, hanem megtermelte.
tömören igazad van.. de amíg nem törnek a múlt heti támaszok addig nyitott minden..
ebbe ne nézzük a két extrém napot, vagy az extrém nap nyugati alját
1150-1148as Sp körül annyira még nincs para
délután két makro lesz, ami piabefolyásoló, arra akár megint 23850, vagy 23500on lehetünk és akkor sincs semmi
ÍEgyenlőre igen! Bár ahogy HAthor is írta mi már kivettük az esésből a részünket! De azért eshetnénk még egy kicsit 7K-ig nyugodtan! EU úgy is lassan bedől!!
Németeknek lassan adót kell emelniük a Déli államok finanszírozása miatt! A Német nép meddig fogja ezt szerintetek tűrni???
Ráadásul Spanyolok/Portugálok is elkezdték a szigorú megszorításokat! Azonnali hatállyal!
1 példa Spanyoloktól! Gyermekszületési segély azonnali megszüntetése 2500€ / baba
+1 Állami alkalmazottak fizetését -15%
És a Portugálok is hasonló dolgokat csináltak!
Kínai ingatlan lufi meg tovább fújódik, míg a tőzsdéjük sz éves mélyponton van!
igazság szerint összes piac lefordult 50MAról, ennyi történt :)
innen rendben van.. sp lement 1150alá
dax is 6200alá.. így most korrekt
Keri??
No,van vmi....betontámasz 23600 teszt talán?
hát a sokkal lejjebb nyitás nem is volt indokolt szerintem..
szerintem tegnap szebb nap volt ahhoz, hogy nyitóhoz képest 200-300ponttal lejjebb zárjunk, ahhoz képest még 250ponttal, 1%kal lejjebb nyitottunk. Mennyi kell még?
Berakok egy stoppot 24e fölé hatiban oszt rá se nézek erre langyos vízre mert nem tesz jót az idegrendszeremnek amit látok...
Igen! Ezért is nem nyitottunk sokkal lejjebb! :(
http://stooq.com/q/?s=fdx.f&d=20100514&c=5d&t=l&a=lg&b=1&r=fbux.f