hülye erste... tegnap kellett volna felminősíteni, akkor még volt bizodalom, így egyre távolibb a 672 tájéka, pláne annak megugrása
hülye erste... tegnap kellett volna felminősíteni, akkor még volt bizodalom, így egyre távolibb a 672 tájéka, pláne annak megugrása
Ezt még ide másolom:
"Alig néhány napja minősítette le az Erste a Magyar Telekom részvényeit és be is következett azóta a komoly árfolyamesés. Ezek után azonban a cég már úgy látja, hogy itt az ideje újra felhalmozni a papírokat. "
Az elemző, Vera Sutedja kiemeli, hogy a cég a gyenge EBITDA eredmény ellenére megerősítette 2010-es tervszámait, s ezért ő sem módosított az idei eredmény-előrejelzésén.
A 2010-es P/E és EV/EBITDA alapján 20% illetve 15%-os diszkonton forog a papír. A 2010-es osztalékhozam 11.3%, ami magasnak mondható. Összességében olcsónak tekinthető a papír, de az elkövetkező hat hónapban nem látunk olyan tényezőt, ami jelentősen növelné az árfolyamot.
Felminősítette az Erste a Magyar Telekomot
Ma reggel kiadott elemzésében tartásról felhalmozásra minősítette fel a Magyar Telekom papírjait az Erste, de a célár 800 forintról 770 forintra csökkent.
Mtelekom napi:
Felrántásokkal tarkítják, de ezek inkább csak kozmetikázások a sok fekete gyertya után. A megpattanásból sem vette ki a részét oly mértékben, mint a többi papír, ezért esésben az elsők között lehet. Szintek: 16 900ft, 17 900ft, 18 400ft, 18 900ft, 19 400ft, 20 000ft, 20 400ft, 20 800ft
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/mtelekom_nagyitas_5111.PNG
Mtelekom részvény technikai elemzése
Enyhe fordulat jeleit mutatja, de továbbra is a 627-677 Ft-os tartományban képzeljük el a jövőjét, így nem látjuk okát a vásárlásnak.
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/05/Mtelekom8.png
Támasz: 627 Ft | Ellenállás: 677 Ft
maradt még 400 darabom azért :) Csak hígítani akarok egy kicsit!
Én 666-os pakkomat 669-en eladtam és azonnal beálltam 655-re de nem talált rám :(
Majd holnap 645-ön :)
és mától indig sincs :o(
ötös könyv alapján ne álltam be lejjebb, ellenben feljebb vártam
szépítik a gyertyákat:)) azért gáz, hogy 420kval eddig sikerült...
felkötős bohózattal próbálkoznak...