Mindenki ebédel...mennem kell sajna megint.
TA-sok, egy kis segedelem kéne nékem.
Amit Egon rajzolt, az órás emelkedő 3szög, azzal most mi van? Volt egy eleddig fals kitörés, vagy az még él?
zártam én is a shortjaimat....nem lehet igaz hogy még ilyenkor sem lehet esni...megáll az esés..megveszik..futuresek pluszba mennek.
Ha én tavaly március óta elmondhattam volna, hogy jajj de szar, fogtam shorton, és miért nem tarthatom, én baromi gazdag lennék:))))
Zártam a shortot,pár gombóc fagyi nyerővel,esni nem bírunk akkor gondolom emelkedni fogunk....qvára unom már hogy lefelé pozit nem nagyon lehet tartani.
hát igen...látom én is hogy Dow Jones hol áll..de akkor miért nem 10700 on van már ? ott is vannak kisbefektetők, akik együtt már nagy erővel bírnak..ilyen hírekre nem kezdik el eladni tömegesen ?
A rossz hírt neked írják, ne foglalkozz vele, a nagybüfi már előrébb jár és fordítva lép mint Te, vagy már korábban..
24500on megint jön a kérdés, hogy mi a bánatos fenét keresünk már megint itt..
Szerintem még 1 komoly tömés...
Mit gondolsz, dow miért megint 10 900?
Itt meg sorra olvasom a rossz híreket...Goldman ellen megint nyomoznak. a JP morgan ellen is...sőt még 6 bank ellen is...Citigroup...
OTP -t eladják a nagyok, mert csökken az örszág súlya a befektetési alapoknál...
csupa rossz hír...
szal. mi kell még hogy összeomoljon ez a xarkupac ?
Te jó ég most látom megint mit csinált EUR/USD, agyam eldobom. Komolyan gondolják az 1:1-es arányt. :-S
Köszönöm szépen, bár én épp 23 500-ra gondoltam. Addig nem shortolok, de 24 500-on is kapható vagyok rá. Ilyen 50-100 pontos mozgásokra nem ugrok, akkor inkább 0 pozi...
De délután figyelni kell nagyon, mert ilyen EUR/USD-re USA-ban lehet komoly elmozdulás...
Az enyémet már szorongatták eleget az elmúlt évben,jó lenne ha most már másik játszótársat találnának ehhez :d
ha mondanom kéne ezen chartom alapján valamit, akkor emelkedő kis elliott 4kijelőlve, jön 5Pont csati tető (24.500) :)))
na de mást nem néztem csak ezt.. :))
Felhívnám a figyelmeteket a jobb oldali legfelső hírre!
Reménysugár azért bennem él, hogy pöcsszorongatás lesz
Mondjuk, nekem 500 a következő szint, és nem is akarok rajta változtatni...
Én kevés alkalommal emlékszem arra hogy az ilyen csökkenő aljakből könnyedés letörjünk :(
Bár piszkosul szeretném.....
inkább 800 aaltt sztm