Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: Silver

#24804 Bakiba Előzmény: #24799

Gyönörű kis hazánkban fogalmam sincs, én határidőzöm kint + opció/ Saxo.../

#24799 Alter Előzmény: #24758

Bakiba:itthon milyen hangszeren játsszák az ezüstöt?Van valami certi vagy egyéb,esetleg brokin keresztül külföldi tőzsdén célszerű kipróbálni?

#24759 Kissherceg Előzmény: #24758

szóval a halakban is ezüstöset szeretsz :)Mondjuk jobb is, mint az aranyhal.. :) Köszönöm a meghívást jól hangzik és finom is :))

#24758 Bakiba Előzmény: #24757

Nono, már másodszor mondod ezt a " mohot" pedig most a nyári szüncsire gyüjtök:))

Ha sikerül, jöhetsz hozzám süllőzni / már ha szeretsz horgászni/ vagy csak nézni a vizet:)))

#24756 Bakiba Előzmény: #24747

Szeretnék egy 11.4 beszállót oszt mehet felfele ameddig akar, én 18-ra szeretném:)))

#24733 Bakiba Előzmény: #24732

A következő nem bronz, hanem gyémánt, de ahoz én sem értek / nem mintha a többihez igen /, oda születni kell:))

#24607 Bakiba Előzmény: #23006

"Érdemes lehet az ezüstre is gondolni befektetési lehetőségként. A 2008 második felében az ezüst nem csak abszolút, de relatív értelemben is olcsóbb lett az aranyhoz viszonyítva, szerteágazó ipari felhasználása miatt. Az idei év elején azonban már közel 10 százalékos többletet teljesített, míg az arany kicsivel olcsóbb a tavaly év véginél. A jelenlegi unciánkénti hozzávetőlegesen 12 dolláros ár a második félévben 16 dollárra emelkedhet Eugen Weinberg, a Commerzbank árupiaci elemzője szerint."

#23006 Bakiba Előzmény: #23001

11.4 Max. ahová még eltudom képzelni jelenleg, de ahhoz még ezt az erős 12 is le kell küzdenie, szóval egyelőre nem a válaszom /a változtatás jogát fenntartva/:))))

Bizsereg a tenyerem mikor lépjek be long oldalon hosszabb távra, de ez csak az ünnep után aktuális:)