nagyon nem akarok bele merülni, mert ma két óránként vagyok pár percekre, csak rakom amit látok, kommentet nem fűznék
nagyon nem akarok bele merülni, mert ma két óránként vagyok pár percekre, csak rakom amit látok, kommentet nem fűznék
Egész héten nem voltak minuszos futik,csak talán tegnap reggel pár perce,most itt a remek alkalom hogy bezúgjunk,de nem mert ennek a manupulációdíjas világ szégyenének itt kell vídiát játszania...
dehogy visszanyitottam egyből 24k alatt
tegnapival együtt semmi ynerő nem volt rajta, sőt bukó... ellenben 250es kt volt, azért zártam...
magamtól, a nyitó eladást ütöttem ki, hozott 250 pontot, az nekem jó.
Oti shortom is lezártam megint, most várok...
stoppoltak vagy magadtól? Lehet megint engem mókáltak meg...
Vele szemben áll az Oti vevő,és a rendkivül könnyen manipulálható Rg+Molly...
Nagyon bika ma a magyar piac,mintha vmit be kellene pótolnunk.
Akkor jöhet a forintgyengülés? Vagy más tudnak valami "jó" hírt az okosok...? :)
24020-ra szépen betoltak eladásra 300 db-ot...
ui.: Na jó bevallom én voltam. :)
én is úgy értettem :D
senki nem beszélt rá semmire..csak mindenki leírja a véleményét..én pedig mérlegelek.
Tegnap is csak csorgás volt lefelé,most még attól is lassabb a tempó,futikat megjavíták (miért ne tennék)akkor elszállunk mint a győzelmi zászló,Rg vel már oldják is meg a problémát...
El is ment felfelé... :)
250-en nyitott, és kötött 300-on, ha jól láttam:)
kár volt ugribugrizni kicsit is:) Eddigi népi megfigyelésem alapján azt hittem megveszik, mert általában ellentétes irányba indul meg reggel, mint ami a záró. :)