Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#247966 Ricsi Előzmény: #247962

A nyerő még kevés, de már van...

900 alá menne, akkor tán húznám lefelé a stop-ot, de még tán akkor sem, csak 800 körül...

#247950 Ricsi Előzmény: #247942

Én nem beszéltelek rá, kikérem magamnak.

Elmondtam, hogy látom, mit gondolok, mit miért teszek. De ettől mehet másik irányba is, én mondtam, szigorú stop-om van bent, amit még nem mertem lejjebb húzni...

#247942 BudFox Előzmény: #247932

Hát most lehet hogy jó hogy rábeszéltetek a shortra :D csak úgy legyen hogy jó legyen.

#247938 BudFox Előzmény: #247929

nem röhög itt ki senki senkit..annyit kaptál , mert onnan indítottad a pozíció kiépítést..tiszta sor.

#247935 Amatoregy Előzmény: #247932

én meg sávosan/exponencilásian veszek. 1-2-4-6 vétel eladás 1-2-4-6.

Bennt van a könyvben minden irányban, (lefelé is szakadásban és annak a vételi oldala is)

Hiába a robotok... :D

Ugyanez a másik irányban…

#247934 Ricsi

Ugyanez a másik irányban is működik persze, ha adok 24K-n, akkor 23,5K-n zárom a felét, aztán várok. Ha megy lefelé, had menjen, ha meg felfelé, akkor még azt is nyerőben zárom.

Nekem ez jött be ilyen ugribugri piacon:)

Aztán jön egy hétfő, és úgy ugrik 1200 pontot, hogy esélyem sincs lépni:))))

#247932 Ricsi Előzmény: #247929

Én nem röhögtelek ki, de a pozíció kezelésnek nálam alapja, hogy tudjam felezni a pozit.

Leírok egy példát:

Adok 24K-n 2 kontit. Ha elmegy felfelé, visszaveszem 24,5K-n a felét, és várok.

Ha lemegy, akkor 23,5K alatt nyereséges vagyok, ha fel, akkor meg újra adok 25K-n. Mindig, és szigorúan 500 pontonként. Ha a másikat is rá tudom adni, akkor már 24K-n nyereséges vagyok, tehát az is jó.

#247929 Amatoregy Előzmény: #247926

Na igen. Ezért mondtam le a reált. 2 hónapig ültem vesztó poziban majd 1000 pont után kiszálltam.

Néha egy kis certi hedgelés.

Most meg komoly 1 konti van, feljebb (800-1000 pontonként) bővítek...

Mondjuk az 1 konti miatt kiröhögtetek, de ennyit kaptam...

#247927 BudFox Előzmény: #247921

mert kapzsi vagyok :D

nem..rosszul vontad le a következtetést...

mostanában mindig eltalálom a jó beszállókat...csak nem szállok ki 10 % nyerő után..mert 50 -70 -100 % ot akarok nyerni..tipikus hiba...kapzsiság mindig elviszi a hasznot, mert nem zárok le időben pozíciókat.

régen bele lehetett ülni egy pozícióba több időre..most naponta fordul a hangulat.

#247926 Ricsi Előzmény: #247921

Én is azt gondolom, hosszú shortra most épp alkalmas az idő...

Én is üzletelek össze-vissza, de van mindig swing és hosszú pozim.

Külön kezelem őket, attól hogy swinget zárok, hosszút nem biztos. Egy ideig külön is írtam nektek, de nem tudtam szétválasztani, és nem értettétek, pedig előfordulhat, hogy hosszúban shortban vagyok, swingben longban, így ugyan 0 pozi, de miután külön kezelem, ha éves szinten a swing, és a hosszú is nyereséges, akkor nekem jó:))

Ezért is, most pl nyertem swinggel, tegnap vettem, ma eladtam, de inkább azt írtam, hogy feljebb jött a short átlagom. De könyvelés szerint én ezt elkönyveltem nyerőnek, és tartom a hosszú shortot. Most swingben is short egyébként.

#247923 BudFox Előzmény: #247920

na adtam rá én is....féltetek hogy még a végén kimaradok a jóból , mi ? :DDDD

ha SP beesik Full pakk..de szigorú STOP -al.

#247922 Sparrow Előzmény: #247918

Sziasztok!

A tegnapi késői vételed, igen jó húzásnak bizonyult. Grat!

Igazából annyit ugrottunk,h ellehetetlenítette egy ideig a kereskedést. Ill. nyitóban kellett volna rá adni, majd mostanság behúzni rá a stopot.