Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#247921 Amatoregy Előzmény: #247916

Ricsinek igaza van. Amikor visszaolvasgatom, hogy ráadtál akkor tuti, hogy emelkedni fog.

Talán matgabbal kellene valamilyen vállalkozást csinálnotok.

Te megbróbálod a dt, a swinget és a beülős pozikat egyben letudni.

Ha 7000 pontos csökkenést vársz, akkor miért szállsz ki 1000 pont esés után?

#247918 Zabás Előzmény: #247916

Sziaszok!

Nyitóban elment a tegnapi záró körüli vételem vételem! Végre egy kis pénz jött a konyhára! :)

Szerintem most iránytalanul vergődünk USA-ra vár mindenki, Spanyolok bedobták a törülközőt /elkezdték a szigorításokat elég drasztikusan-szarkupac előjele/

€$ esése ill. arany emelkedése nem sok jóval kecsegtet!

De DAX/SNP chartot ha valaki megnézi akkor 3 nap alatt eltűnt a pánik, de reménykedjünk hogy csak egy hatalmas dupla top fog kifakadni belőle!

Óráson a hati emelkedő :( Magasabb aljat megcsinálta, most az a kérdés melyik szintet fogja hamarabb törni? Szinteket nem tudok, mer csak a alaptopról írok így az AMI nem megy. Sanyi naposáról sem tudom leolvasni! De ha ma a hétfői tető fölé megy akkor long!!!

#247917 Ricsi Előzmény: #247916

Szerintem sokat vársz, de te tudod, én nem bíztatlak semmire...

Adtam nyitóban, adtam 50 alatt, és most várok. Nekem van időm, csak nyerőben legyen:)

De mondtam, szigorú stop van bent, ha mégis meggondolnák magukat. Én ezt a 2 nap emelkedést (a hétfőt nem számítom bele, mert az értelmetlen volt) az esés korrekciójának tekintem. Hoztam fel a short átlagomat, nekem van időm.

#247916 BudFox Előzmény: #247889

megint jól meg akarnak szivatni szerintem mindenkit..

én várok amíg frankón egyértelmű lesz a helyzet...tegnap is mi volt...

#247914 Hathor Előzmény: #247909

szerintem is, de kell egy B. verzió is..

és emlkéeim szerint ezen leszúrásos fej-váll szerű alakzatokból, így jött mindig vissza.. na meglátjuk..

csákány

#247911 Ricsi Előzmény: #247907

Pedig mi valahogy mindig előre tudjuk, mi lesz...

Dow minuszban, mi nem esünk, akkor dow pluszban fog zárni.

Lehet, akik adják a hatit, megint tudnak valamit. Mondjuk úgy gondolják, amit 24050 fölött adnak, az már mind ajándék.

#247901 Hathor Előzmény: #247894

Még egy percre viszajöttem, mert csináltam egy optimista verziót is, mint ahogy az elemzők mondják mindig, vagy ez, vagy az..

Szóval nem tartok kizártnak egy fordított fej-vállat sem. Ezt egész héten írtam.. az indikátoraink mellette szólnak szerintem..

elliott vs. fordított fej-váll :)

http://www.postimage.org/image.php?v=gxuU1zA

na tényleg ennyi most, léptem..

Ügyesen!

#247894 Alex74 Előzmény: #247889

222, 333, 444, bent állok, mint a nagy spekák a sok egyesükkel :o)

Nem azt mondom, hogy teljesülök, csak ott állok

#247884 Alex74 Előzmény: #247881

Sztem nem azok, csak épp rá van dobva a chartra a trendvonal. Ha a pontokat nézed, úgy korrektnek tűnik

#247879 Ricsi Előzmény: #247875

Azért már mozdult, kicsit nagyra sikeredett a rés, amikor brokival beszéltem, 6600 volt az indi, aztán 6640 lett, majd kinyitott 6695-ön. Volt reggel vételi erő, azok majd lassan eldobálják szerintem.