Énis köszi,így jó lesz,leegyszerűsítve :D
No nézzük most van-e a shortos beültetés....Oti nem mozdul,de vezércselnek nem rossz.
Énis köszi,így jó lesz,leegyszerűsítve :D
No nézzük most van-e a shortos beültetés....Oti nem mozdul,de vezércselnek nem rossz.
Ennyire értem most rá
http://www.postimage.org/image.php?v=Tspsee0
szóval ha nem csinál véletlen 5nél több hullámot fel, akkor kb. így várom.
Ma nyugatnak le kell jönnie, mert naposig túlvett volt!
Tavaly év végén sokszor volt mínuszos, először nem is értettem mi ez
Hathor a nagy Elliot szaki,én csak azt néztem ha a ez eddigi csúcs volt az 5. pont akkor még akár B ponthoz is mehetünk felfelé :(
Úgy tűnik a résbetöltés elmarad az agyas vásárlóknak köszönhetően...
Nem egészen. A határidő lejárate felé közeledve egyre többször 0 közeli vagy minuszos.
Viszont alacsony kt és kinnti jó hangulat esetén esélyesebb a felpattanás..
Most melyiket?
Nálam már 25.600-nál kijelölődött, a C is teljesült 22.000 körül.
És ha ez egy új Elliott? Nem néztem még, csak érdeklődöm
Megnyugodnék ha most a B pontot jelölnénk ki....örülök ennek a sok jókedvű vevőnek.
ha sokat és sokáig írod akkor küldésnél elveszik.. én lemásolom vágólapra mielött elküldöm és ha elveszik bemásolom újra...
tegnap 500 körül volt szinte végig, most 300, ráadásul örülünk is
pár napja volt egy jó összefoglaló itt a topikban, érdemes visszakeresni
Délutánig nyitóban a 200 pontos mozgást le is tudta...
illetve majdnem...
Szijjasztok!
Short stop 24400-on...ot kiszállok egy kicsit...nem bírom sem idővel sem idegekkel! :(
Sziasztok!
nyitóra csak benéztem a sok teendőm közben. Nem nagyon lepődtem meg a nayitón, 50MAra rántották buxot, viszont hati nem érte el.
Most már bux is 50MA alatt van. Szerintem továbbra is B.pontot rajzolunk a nagy elliottban ezért a fel, elvileg lesz lejjebb 19978-21500között Cvel, most nem emlékszem mi a 38.2es szintje az éves emelkedésnek. Kinti indexek nagyon túlvettek lettek mára ezzel a felrántással.
Viszont jár egy dolog a fejemben még, ha nem lenne Cpont, hogy esetleg lehet-e a nagy elliott több hullámos? mondjuk nem 5.pontig megy fel, hanem 7. Nekem 28K körül is volt egy céláram, de elsősorban a Cpontra menés lebeg előttem, így 23K alatt lennék biztosabb a dolgomban :)
vagy 26K felett :)
ha minuszos. :D
A többi csak piaci szereplők megtévesztése...
Sziasztok!
Én se örültem, vágytam nagyobbra, de ez jutott.