Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: GL

#247764 wizes Előzmény: #247698

Eddigi döntése: irány észak!

Yrgg!

Már finomabban fogalmazok, mert utóbbi időben ilyenkor erős déli szél fújt észak felé mire bét nyitás lett megfjordúlt a szellő és dél felé fútt.

Tehát most még hajnali 4h45p-kor erős déli szél van ami északra fú!

Re: nincs cím

#247761 Robag Előzmény: #247727

Én notepad-be (vagy linux esetén nedit-be) szoktam átmásolni a hosszú szövegeket, hogy ne vesszenek el. Jártam már így itt a fórumon is, meg webmail írásakor is többször.

#247745 Hathor Előzmény: #247731

Én ma venni akaratam már a vége felé, de itt bármi longot nyit az ember, úgy megtorpedozzák a shortosok, hogy rögtön 300lesz a KT. semmi értelme, pedig írtam is Hercegnek, hogy sajnálni fogom, főleg hogy záró ár még Long kiszállóm alatt volt. 6207es dax longot sem a short kedvéért írtam, de mi nem mentünk, már adják a Cpontra az okoskák

Kíváncsi vagyok a holnapi napra, sajna nem leszek napközben, csak bekuksikra, írni nem fogok tudni, mert full sok program van holnapra.

Azért 50MA fölött érdekes lesz gapes gyertya, ha lesz péntekre, azzal nem tudom mit lehet kezdeni már :)

Napi indik vételen

És természetesen mi látj…

#247736 lyonell

És természetesen mi látjuk a helyes irányt,ők nem :)

ebből vagy holnap lesz le,vagy pénteken de **** isten hogy le fordul minden keményen :)

Gondolkodjunk úgy,hogy c…

#247735 lyonell

Gondolkodjunk úgy,hogy csak mi páran akarjuk adni,.

Mások veszik,így mindjárt jobban hangzik :)

#247731 Waszeitung Előzmény: #247727

Sajnálom,pedig érdekelt volna hogy látod,kicsit aggaszt hogy mki lassan adni akar,ebből még nem nagyon jött ki jól a csapat....legközelebb marad a jó öreg World és abból ctrl :D

Lehet készülni a shortra emberek,jön lassan a heti el(le)ütés! :D

#247727 Hathor Előzmény: #247674

Hogy verjem bele a frissítős programba a buci fejét aki kitalálta..

már harmadszor írok Nektek regényt, nem kezdem újra..

állandóan ráfrissít, és elszáll az üzi, de még kétszer ki is ctlC-zem, de azt is kitörli, nem marad meg úgy sem..

na mindegy, nem tudjuk meg az igazságot, pedig szép esti mese volt.. :)

#247726 Amatoregy Előzmény: #247724

Hát nem mindegy. Nekem még odébb van a heti short bekertől, 300-on nyitottam. (Kemény 1 kontit adott a piac, a következőt nem érte el.) Tegnap meg 81 pont híjján nem zárult.

Hiában reál nincsen, költségvetési megszorítások vannak.

Meg minek is, csak ugrálnék itt 20-50 pontos mozgásokra...

Re: GL

#247698 Zabás Előzmény: #247697

USA azért olyan sokat nem ment nélkülünk!

1163 körül voltak a zárásunkkor mos meg 1170! Simán visszaeshetnek 1160-ig is nyitónkra! Megint Ázsia dönt!

GL

#247690 Waszeitung

Olyan kíváncsi vagyok hogy holnap mivel lesz átvágva a shortos csapat,mert 24300 magasságában vszeg sokan adnának majd ha elmegy odáig,bár mostanság 24e felett már ritka a levegő ilyen Otival :D