Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#247688 Ricsi Előzmény: #247685

De én 300-on szeretnék...

És ilyenkor sokszor elkap a hév, nyitok korábban, aztán fölmegy:)

#247679 Ricsi Előzmény: #247674

Én semeddig, az első shortot kinyitnám 300-on, és onnan mehet, amerre akar. De jó lenne, ha nem fordulna 300 alatt...

#247674 Waszeitung Előzmény: #247663

Én szívesen meghallgatom akár az emelkedőt,akár a 3 okot,és ha így kérdezed akkor csak Elliot lehet! :D

Otit már régóta szórják,vajon mennyire játszhat benne szerepet a túlértékeltségen kívül az hogy csökkentették a magyar piac súlyát a nemzetközi kosárban 0,1% al....hatiban gyűlnek felfelé az akadályok,20 és 50 napos,és 24100-24300ról fordultunk le nem is olyan rég.

Hallgatnám az estében szépen összegyűlt csapatot hogy meddig gondolják ezt a remek piacot felfelé :D

#247672 Zabás Előzmény: #247669

Nekem meg a long nyitáson, most a zárásával leszek gondban, holnap 12-ig kb nem leszek! :(

Lassan jónak néz ki a sh…

#247669 Ricsi

Lassan jónak néz ki a short zárásom, illetve inkább értelmesnek:)

#247663 Hathor Előzmény: #247632

Most tényleg nem tudjátok mit rajzolunk ezzel az emelkedővel? Nem kell túlkombinálni.

Három okot tudok mondani, de már nem papolok, csak annyit mondok kárász életű lesz időtávban, de kisbüfi shortosokat kiugraszthatják, amíg a nagyok szorni fogják már a kicsikre az ok okozat miatt :)

Megfejtést ma kihagyom

#247649 BudFox Előzmény: #247637

pedig ha a hati felfelé kimegy a hétfői zöld gyertyán túlra akkor longos lehet...de ebben nem bízok... holnap kinyitunk..valahol..és fél órán belül lefordulunk szerintem...

úgyhogy marhára résen kell lennie annak aki shortolni akar...hogy nem ilyen elcseszett helyen kelljen megnyitni.

Érdekes megjegyzés egy c…

#247648 kelvin

Érdekes megjegyzés egy cikkből:

Az Európai Unió 27 tagállama elfogadta és megszavazta az EU 500 milliárdos segélyalapját, amihez még hozzájön az IMF 250 milliárdos hitelkerete. Az EU bizottságának és monetáris közösségének az elnöki tagjai a következőt közölték: "Hatalmas probléma van, ha ez a hír csak 1 napig tartja longban az eurót...". Egy napig tartotta longban...