értem, de amint látom dax alapján kereskedsz ma se keresel sokat itthon, sem futi. Adott topikok meg konganak az ürességtől, mert nem írtok oda. Gondolom a mostani tépés is futiból meg daxból látszott...
értem, de amint látom dax alapján kereskedsz ma se keresel sokat itthon, sem futi. Adott topikok meg konganak az ürességtől, mert nem írtok oda. Gondolom a mostani tépés is futiból meg daxból látszott...
Bocsi főnök az offért, de hozzá tartozik a kereskedésünkhöz. DAX futim 6206ig jött, 6207volt a cél, egész jó egy napra 200pont benne.
Ehhez képest nagyon le vagyunk tapadva :)
hati kiszállómnál vagyunk megint, nehezen bírom, hogy ne vegyem vissza, de nem veszem.
EU/USDba ha egy dupla alj van 4óráson, akkor morci leszek, ha gappelünk fel
Vagy tovább fel és onnan le vagy utána sem :D
Csökkenő csatikat törtük,de ez egyenlőre csk fölészúrás,nem nagyon van kraft,csak kishal vevők.
Herci jól tippeltem,tényleg nincs normál körülmény...
vettem 5 dbt 864-en :)
tartom 24 K-ig :)
inkább 24,5-ig :)))
korán ítéltél:))
De jó kedvünk van egy kis short után. :)
Egyébként az 1k-al ne viccelődjetek én az elején avval kezdtem. :)
Sőt ,amikor kicsit elbizonytalanodok, egy rossz akció miatt néha kisebb, rövidebb és tutibb (ha van ilyen) kötésekkel rángatom vissza magam.
Például inkább swingre szoktam adni-venni. De ebben a volában most van,h 20 perc egy pozim azért a pár ezer ft-ért.
:)
Valami ilyesmit szerintem :)
http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/1/3/_/kotesminta_113044_62532.jpg
megérzés...ha magasan nyitnak akkor le szoktak fordulni általában...
Elvileg törtük megint az emelkedő vonalamat, de hirtelen minden gyertya bezöldűlt odakint!
Szépen lefordult minden,pozitív hambira,normál körülmények között ez shortot kíván,de kérdem én,hol van itt normál körülmény?
bátor.:)