Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#247371 Ricsi Előzmény: #247365

Azért, mert 3 cég 2 napja szórja. És senki nem tudja, mennyi van még neki. Ha sok, még leveheti, de ha elfogy, akkor nagy fel lehet belőle...

Szóval shortra szűk stop-ot, főleg otit figyelve, amíg az nem megy, a stop húzható feljebb, de ha elindul, ott kell hagyni.

#247369 Ricsi Előzmény: #247363

Az szinte mind1, az piactól függ, mostanában én is megnöveltem a stop-ot, mert nagy a rángatózás...

#247365 BudFox Előzmény: #247362

van egy olyan érzésem hogy lefele lesz..nem azért mert poziban vagyok..de akkor miért álltakk i a vételi oldalról az OTP -ben ?

#247359 Waszeitung Előzmény: #247350

Az időben zárom sajnos péntek este elmaradt,nagy kasza volt pedig :(

Sajna pozit nem nagyon lehet tartani napokig,most is 23600ról pattantunk párat,és csökkenő tetők vannak,inkább megvárom merre lépünk ki,némi shortom van csak,de ebben sincs nagy örömöm a pár száz pontos liftezés miatt...lehet zárom is kis bukóban,majd nagyobbal beszállok vmerre ha lesz értelme,bár ezen a piacon kár ilyet keresni :D

#247356 Robag Előzmény: #247350

Tetszik a stratégiád, csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan paraméterezzem át a te 5 pontos brokidíjadról az én 40 pontosomra.

Nem emlékszem, hogy ma m…

#247353 Alex74

Nem emlékszem, hogy ma már köszöntem-e, de sziasztok :o)

#247350 Ricsi Előzmény: #247347

Ha nyerő van egy pozin, bővíted, ha több nyerő, időben zárod, ha vesztő, akkor ellene fordulsz. Én így csinálom már egy ideje, és működik.

Ennél okosabbat nem tudok most mondani, gondolom, nem is érdekel senkit:)

#247347 Waszeitung Előzmény: #247343

Hambit húzzák most ker.időn kívül,tegnap is záróra vágták be,Otit most nem engedik fel,de ettől még nyithatunk fel réssel holnap,nem biztos itt most sem semmi de az is bizonytalan...egyre többször vagyok úgy hogy ebben a darálóban majdnem az hoz legtöbbet,illetve nem visz pénzt ha csak spektel az ember.

Oti nélkül nem lesz igazi esés vagy emelkedés,ő lesz a kulcs.