Hatiban 15perces leszorító alatt vagyunk,gondolom ezért ez a tétovázás....vajon mivel tépik fölé?
Hatiban 15perces leszorító alatt vagyunk,gondolom ezért ez a tétovázás....vajon mivel tépik fölé?
daxot vajon miért tépik ennyire.....short stopjaim közelében járunk ismét:(
Dax mindjárt 2 %-os pluszban, hihetetlen ez az egész. Fogom a fejem
Sztem hati azért nem szállt még el, mert otp-t valaki annyira adja, ha elfogy akkor 24k fölé tépik sztem bőven
Én ma nyitottam shortot, de fos. Pedig azt hittem jó helyről van.
nem is merek pozit nyitni...
Most előljáróban újabb chartok nézése nélkül, hogy nem igen tud beesni egyelőre a paic. Elliott A.pontot megcsináltuk mondjuk, de nem lehet éves trendet egy két nap alatt ABC pontra vinni. B.pont tetejét húzhatjuk, annak el kéne még tartania.
Én azt látom, hogy napos indikátorok már fordulni fognak, azok alapján ráadni már nem érdemes. 23500as vételt lehet nézegetni kell..
nem tudom, senki sem tudja.. de most ezek motoszkálnak a fejemben.. nagy short feltöltést nem csinálnék még.
Kibontakoztak fordított fej vállak is, aminek a héten esetleg ki kell tartania, az nem lefele viszi...
de megint belemerülök majd a chartokba
dax futi 6207em alakul
DE egyszerűen nem hiszem el hogy ezt a szart csak longolni lehet?
USA 30 percesen elliotba kúszik felfele és még csak a 3. hullám van kibontakozóban! Ezért itthon a nagy optimizmus!
gyászos :-((
nem tudom mire ez az örömködés..OTP minuszban. a többit felrángatták.
na megvolt 600, utána a visszarántás is ismét csatitetőre,,
innen új forgatókönyvet nézek
Rossz vicc kategória ez az egész magyar piac....
bazz akkor megálmodtam a bux alját :D
hati bameg mit bohóckodik összevissza...
23400ról kaparták össze múltkor,de futik izmoznak,Rg napi maxon,Mollyt sem hagyják,Oti kevés lesz a mutatványhoz...és ugye 550 es kt-t se hagyjuk ki.
Bárcsak ott járnánk hatiban,de még a 23600 is komoly problémát okoz :D
Eltévedtél Boss :D
oké, akkor teszteli :D
Egon szerint ez a támasz..más program szerint 6250 ?
6250 a támasz, 300semmi:)
szóval azt járatod... hagy mozogjon...:)
azért áttörésnek még kemény nevezni... mondjuk teszteli... :)