Hú, arra nem is emlékeztem, hogy jövő hónaptól.
Akkor addig lehet ki is várok a külföldi piacokkal :))
Viszont arra emlékszem, hogy volt egy burkolt célzás az interjúban: ezáltal minőségibb, de egyben drágább szolgáltatást fognak ők is nyújtani.
Hú, arra nem is emlékeztem, hogy jövő hónaptól.
Akkor addig lehet ki is várok a külföldi piacokkal :))
Viszont arra emlékszem, hogy volt egy burkolt célzás az interjúban: ezáltal minőségibb, de egyben drágább szolgáltatást fognak ők is nyújtani.
aham
csak nehogy beszívjuk a változtatást az amival :S
szerk: nem mentette le senki?
KawaBazsy linkjét beteszem ide is, sok, ha minden megvalósul a legkirályabb lesz ez a rendszer.
Megújul a KBC Equitas
KBC nagy változásokat ígér a ker rendszerében jövő hónaptól! Kíváncsian várom!!!
az lenne a jó, ha a PETI-be is belehegesztenék ezeket az opciókat és nem kellene 2 számlával szórakozni, mert a KBC-t csak az ami miatt tartom
Igaz :)
Én 380 ft pontra váltottam 1:1-be 380 pontra gondolta :)))
Így sokkal olcsóbb a tied!
sok a 400 forint egy havi számla fenntertásra??? :S
a 380HUF az én olvasatomban 38 pont, ua mint a PETI-ben, viszont itt van hatiban DT kondició, ami 28 pont
khmmmmm....
szerk:
közben megnéztem a linkeket de tudod, h nekem is 2 számlám van, az egyik KBC-s
valóban a számlavezetés ingyenes náluk de szerintem nem azon a 400 forinton múlik a boldogság ;-)
szóval ez ennyi az eq-nál is, pluszz a DT lehetőség a 28-al
190+190 az pedig nálam 380 HUF az = 38 pont
fenntartás 400HUF havonta
1 kötés 380HUF oda-vissza, napon belül 280HUF
Petiben ilyen nincs!
0.3% hati kötése oda vissza ami kb 40 pont!
Most már napok óta olvasgatok a témában. Javítsatok ki, ha valamit rosszul értelmeztem. (hozzá kell tennem, hogy egyetlen ügyletem se volt még bét-en kívül):
CFD és Forex kereskedés esetén a legtöbb bróker nem küldi ki a piacra a megbízásomat, hanem vele kötöm az ügyletet, ő áll a másik oldalán, nem a piac. És a bróker a piaci ártól eltérő árat adva szándékosan kivadászhat a pozimból. Gyakorlatilag ezeknél a dealing desk brókerenél akkor keres a bróker, ha én veszítek.
És pl a plus500 is dealing deskes...(?)
wikfx blogbejegyzése a témában:
http://devizatozsde.blog.hu/2007/09/15/forex_brokerek
itt is világosan leírják, hogy mi a különbség a brókercégek között:
400 Ft-ért havonta, hogy hedgelhetsz és bármit szembe lehet állítani bármivel?
Vagy másképpen napi 4 konti kötésnél napon belül visszajön az ára?
Hááááát....
quaestor, bármit, bármilyen kombinációban, akár darabra pontosan kijelölve
szembe is köthetsz, akkor az egál kontikfedezetét visszakapod
számlanyitás ingyenes, fenntartás 400HUF havonta
1 kötés 380HUF oda-vissza, napon belül 280HUF
Elfogadtuk.
Amúgy fel se tűnik a realizált bukók között ez az összeg. Ennyit bármelyik bank lekap egy nagyobb összegű kp felvétnél.
A pénzügyi tranzakciók költsége miatt is elég bonyolult ez a brókerválasztás.
Moneybookers-es befizetésekre 2,9% levonást alkalmaznak? Az szép. Főleg, hogy a világ egyik legolcsóbb pénzküldési formája. (1% díj, max 0,64$)
Visa kártyás befizetéseket átmenetileg átkonvertálják EUR-ra, akkor is, ha pl $ visa-ról indítom $ ügyfélszámlára. Ez is egy laza 2% bukó, mert két konverziót végeznek. Plusz lehet, még felszámolnak a kártyahasználatért is.
Van ahol el sem fogadják $-os kártyát Magyarországról, csak €-t.
Olyan is van, ahogy a kártya beregisztrálásáért fix 15-35$-t elkérnek.
Ha ft-ot küldök $ vagy € folyószámlára, akkor is bukok 1,5% konverziós díjat.
Ahhoz képest, hogy van már $-om, és $-os visa kártyám és $-os moneybookersem, gyakorlatilag egy lépéssel se vagyok előbbre.
Kb 2% bukóról indulok, mielőtt még ügyletet kötöttem volna. Ti ezt hogy oldottátok meg?